> Trampolines>Trampolines>Inground Etan Premium Gold 11 trampoline 3,30m groen (Gratis Thuisbezorgd

Inground Etan Premium Gold 11 trampoline 3,30m groen (Gratis Thuisbezorgd

Inground Etan Premium Gold 11 trampoline 3,30m groen (Gratis Thuisbezorgd

Inground Etan Premium Gold 11 trampoline 3,30m groen (Gratis Thuisbezorgd

Deze 3,30m grootte Ingroundtrampoline is ideaal om in te graven.

IEPG11

€ 569,00

Bestellen

Data Sheet

Trampolines
Maat 330 cm
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Kleur Groen
Diameter te graven gat 2.93m
Diepte te graven gat 65 cm
Breedte beschermrand 400 mm
Dikte beschermrand 30 mm
Overhangende rok (skirt) JA
Materiaal / afwerking frame Dubbel thermisch verzinkt
Buis dikte 2 mm
Aantal veren 72 veren
Lengte veren 215 mm
Materiaal triangel springmat PP
Diamond System springmat JA
Montage tijd (2 pers) 45 minuten
Afmeting doos Doos 1: 141 x 41 x 23 cm (LxBxH) ---- Doos 2: 147 x 56 x 27 cm (LxBxH)
Bruto gewicht 64 kg
Netto gewicht 60 kg
Garantie frame 10 jaar
Garantie springmat 5 jaar
Garantie veren 5 jaar
Garantie randkussen 5 jaar

Meer informatie

Deze 3,30m grootte Ingroundtrampoline is ideaal om in te graven. Door het dikke Premium Gold randkussen kan er op deze trampoline zorgeloos gesprongen worden.

  • Diamond System veersysteem
  • duurzaam materiaal
  • lange garantietermijn
  • hoge UV-resistentie
  • extra dik frame

Springmat
De springmat van een trampoline is gemaakt van USA Permatron. Aan de buitenzijde van de springmat zijn de triangels bevestigd waaraan de veren worden gehaakt. Het materiaal van de triangels kan ijzer, kunststof en een combinatie van ijzer en kunststof zijn. Wij adviseren kunststof triangels. Deze zijn ijzersterk, geluidloos en kunnen niet roesten. Alle Premium trampolines zijn voorzien van kunststof triangels.

Diamond System De Etan Premium lijn is voorzien van het Diamond System waardoor deze trampolines nog fijner springen. Het Diamond System houdt in dat er beurtelings een lange en een korte triangel aan de springmat zit. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Grotere kinderen behouden dankzij het Diamond System voldoende springkracht.

Frame
Het frame van een trampoline is gemaakt van staal dat gegalvaniseerd is om roesten te vermijden. Dat betekent dat het frame is bedekt met een laagje zink. Het frame van een trampoline bestaat uit toprails met pootsokkels en toprails zonder pootsokkels. De toprails met pootsokkels vormen samen de grote ronde. Aan de pootsokkels worden de poten bevestigd. De poten hebben een w-vormige basis voor extra stevigheid. Zorg er altijd voor dat de trampoline geheel horizontaal staat. Dan behoudt het frame zijn stevigheid.

Veren
De veren van een trampoline zorgen samen met de springmat voor de sprongkracht van de trampoline. Bij trampolines met een afmeting van 1,80m tot 3,00m volstaan veren van 18 centimeter. De Etan Hi-Flyer trampolines zijn voorzien van deze lengte veren. Voor grotere trampolines adviseren wij een lengte van 22,5 centimeter om zo tot het beste en soepelste springresultaat te komen. Deze lengte is standaard op de Etan Premium trampolines.

Randkussen
Het randkussen van de trampoline is bepalend voor de veiligheid. Wij adviseren een dikte van minimaal drie centimeter om zo de mogelijke vallen goed te dempen. Let ook goed op de breedte van de rand in combinatie met de lengte van de veren. Wanneer de rand smal is, kunnen kinderen gemakkelijk bij de veren met hun voeten of handen. Bij de Etan Premium Gold en Etan Premium Platinum is hier extra zorg aan besteed: deze randkussens zijn extra breed en er zit nog een extra flap aan die op de springmat rust.

Garantie
Garantietermijnen zeggen veel over de kwaliteit en betrouwbaarheid van een trampoline. Een trampoline wordt vaak tot wel 15 jaar lang gebruikt. Daarom geldt het gezegde "goedkoop is duurkoop". Bij de documenten hieronder zijn de garantietermijnen overzichtelijk weergegeven. Met behulp van deze documenten kunt u een weloverwogen keuze maken!

Downloaden

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review