> Fitness>Spinningbikes>Spinningbike / Indoorbike Dunlop Z-11

Spinningbike / Indoorbike Dunlop Z-11

Spinningbike / Indoorbike Dunlop Z-11

Spinningbike / Indoorbike Dunlop Z-11

Op het gebied van spinningbikes is er natuurlijk heel veel keuze. Onder de vele modellen bevinden zich uiteraard goede maar ook minder goede producten. De Dunlop Z-11 is een indoorbike die zich probleemloos op het hoogste niveau meet met de beste. Op werkelijk alle fronten overtreft dit merk alle concurrerende modellen.

  • Geen accessoires
  • Computer
  • SPD-Pedalen
  • Computer + SPD-Pedalen (+€65,00)

Adviesprijs € 699,00 Speciale prijs: € 599,00

Bestellen

Data Sheet

Spinningbikes
Vliegwiel 18 KG
Aandrijving Kevlar multiriem
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 150 KG
Afmetingen 120 X 50 X 115 CM (LXBXH)
Afmeting verpakking 110 X 30 X 85 CM (LXBXH)
Crank 3 Delig
Pedalen Toeclips
Type lagers Industrielagers
Gewicht 41,5 KG
Stuur Verstelbaar JA
Zadel verstelbaar JA
Transportwieltjes JA
Waterpas afstelbaar JA
Garantie 2 Jaar
Garantie aan huis Optie

Meer informatie

Op het gebied van spinningbikes is er natuurlijk heel veel keuze. Onder de vele modellen bevinden zich uiteraard goede maar ook minder goede producten. De Dunlop Z-11 is een indoorbike die zich probleemloos op het hoogste niveau meet met de beste. Op werkelijk alle fronten overtreft dit merk alle concurrerende modellen.

Wat meteen opvalt aan de Dunlop Z-11 is de professionele aandrijving. Deze spinningbike wordt niet met een ketting aangedreven, maar met een Kevlar V-belt systeem. Het voordeel is dat deze snaar onderhoudsvrij is en nooit gaat slippen zoals bij veel goedekope imitatie systemen. 

Het frame is sterk en professioneel gelast. Het is zo ontworpen dat deze uitstekend alle schokken kan opvangen. Dit komt door het industriële lagerwerk en door het ontwerp van het frame en crankstel. Deze zijn afgeleid uit de professionele wielerindustrie.

De Dunlop Z-11 is uitgerust met een perfect afgewerkt vliegwiel van maar liefst 18kg. Het hoge gewicht en de perfecte stroomlijn hiervan zorgen voor een ongeëvenaarde trillingsvrije trainingsbeleving.

Het stuur en zadel van de Dunlop Z-11 zijn met enkele simpele handelingen volledig instelbaar. De zadelpen is tevens extra lang wat deze spinningbike weer geschikt maakt voor langere personen. Voor een optimale en geruisloze overbrenging van uw krachten is er gebruik gemaakt van een getande Kevlar V-belt. De Dunlop Z-11 is voorzien van stelpootjes. Hiermee kunt u, ook op ongelijke vloeren, ervoor zorgen dat de spinningfiets altijd waterpas staat.

Door het geproefde remweerstandssysteem is de zwaarte van de training uiterst precies in te stellen. Om deze reden is deze spinningbike ook zeer bruikbaar voor professionele fietsers. U heeft de mogelijkheid om zonder weerstand op lenigheid/vetverbranding te trainen of met veel weerstand een bergetappe in de Tour De France te fietsen.

Ook zijn er mogelijkheden om uw spinningfiets uit te breiden.
U kunt ervoor kiezen om een trainingscomputer op uw stuur te bevestigen. Op het display van deze trainingscomputer kunt u gemakkelijk gegevens aflezen zoals uw snelheid, tijd, afstand en verbrande calorieën.
Verder kunt u kiezen voor SPD-combipedalen, zodat de spinningbike met zowel gewone schoenen als met wielren(SPD) schoenen gebruikt kan worden.

 

Reviews (3)

Nitram


4
Professioneel

Goede spinningbike voor deze prijs, fietst mooi constant zonder schokken alles is perfect in te stellen, en ook eenvoudig te monteren.
Heb er ook een computer bij besteld. De vormgeving vind ik professioneel.

 
hwerkendam


5
Verbeteringen

Gekozen voor de Dunlop Z-11 vanwege het goede geruisloze aandrijfsysteem. Het heeft een origineel Kevlar snaar, die je ook ziet op de veel duurdere Lemond spinning bikes in het fitnesscenter. Het voordeel is dat deze snaar onderhoudsvrij is en nooit gaat slippen zoals bij veel goedkope imitatie systemen. Bijna alle componenten zijn voorgemonteerd in de doos, dus hij is makkelijk in elkaar te zetten. De fiets is eenvoudig te verstellen voor individueel gebruik wat zorgt voor veel comfort. Ik kon zelfs het zadel van mijn eigen racefiets op deze Dunlop bevestigen, zodat ik thuis lange trainingen kan afwerken. Ik ben goed te spreken over de verbeteringen van deze nieuwe uitvoering.

 
coenverbrugge1983


5
Flink verbeterd

Heb deze spinfiets 3 maanden terug gekocht en
ben erg tevreden.
Deze nieuwe Dunlop is flink verbeterd zoals het frame wat tegenwoordig
geheel verzinkt is, zodat je geen roest krijgt (zweet afwerend), Ook zit
er nu geen ketting meer op maar een origineel Kevlar V-Snaar voor een
soepele en stille training.
en ook nog een onderhoudsvrij.

 
Page:1
Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review