> Fitness>Spinningbikes>Spinningbike / Indoorbike ProForm 190 SPX

Spinningbike / Indoorbike ProForm 190 SPX

Spinningbike / Indoorbike ProForm 190 SPX

Spinningbike / Indoorbike ProForm 190 SPX

Geniet van een stevige work-out in uw eigen huis met de ProForm 190 SPX spinningbike. Dit apparaat is gebruiksvriendelijk, stevig en robuust. De 190 SPX is gemaakt om zowel de extreme enthousiastelingen te ondersteunen als de beginnende sporters op weg te helpen.

 

PFEVEX72910

Adviesprijs € 349,00 Speciale prijs: € 299,00

Bestellen

Data Sheet

Spinningbikes
Vliegwiel 13 KG
Aandrijving Ketting
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 115 KG
Afmetingen 113x58x118 Cm (LxBxH)
Pedalen Toe cage
Type lagers Kogellagers
Gewicht 41 KG
Stuur Verstelbaar JA
Zadel verstelbaar JA
Transportwieltjes JA
Waterpas afstelbaar JA
Garantie 2 Jaar

Meer informatie

Geniet van een stevige work-out in uw eigen huis met de ProForm 190 SPX spinningbike. Dit apparaat is gebruiksvriendelijk, stevig en robuust. De 190 SPX is gemaakt om zowel de extreme enthousiastelingen te ondersteunen als de beginnende sporters op weg te helpen. Met een gemakkelijk verstelbare zitting vindt u snel uw ideale zithouding, en de stevige voering van het zadel houdt uw oefeningen comfortabel. Het stuur is zo gemaakt dat mensen van verschillende lengtes er goed mee kunnen trainen. Het is in hoogte verstelbaar en voorzien van een no-slip materiaal waardoor u er aangenaam op kunt leunen tijdens de fitness oefening. De innovatieve 'toe cage' pedalen zorgen voor een comfortabele ondersteuning van uw voeten en met een stevige rem kunt u op ieder moment direct uw oefening stoppen als u daar behoefte aan heeft.

Net als bij veel andere spinbikes wordt de ProForm 190 SPX spinningbike aangedreven met een ketting die een vliegwiel in beweging brengt. Deze oefening is makkelijker of moeilijker te maken door de weerstand te verstellen. Met een zware oefening traint u de spieren iets meer en door langer een iets lichtere oefening te doen kunt u zich concentreren op het verliezen van gewicht. De afmetingen van de ProForm SPX spinningbike zijn 113 x 58 x 118 cm (lxbxh) en hij kan maximaal 115 kilo dragen. Op het LCD scherm ziet u de snelheid , tijd, afstand, en de calorieën die u verbruikt.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review