> Fitness>Roeiers>Roeiapparaat Concept 2 Model D (PM3)

Roeiapparaat Concept 2 Model D (PM3)

Roeiapparaat Concept 2 Model D (PM3)

Roeiapparaat Concept 2 Model D (PM3)

De Concept 2 Model D is ideaal voor Professioneelgebruik. Een veelzijdig trainingsapparaat, waarop iedereen kan trainen, ongeacht niveau, leeftijd, gewicht of conditie.

Vindt u de prijs van deze roeier te hoog voor thuisgebruik? Bekijk dan eens de semi-professionele roeitrainer Bonn Germany Cocenpt 2.2 via onderstaande link:
http://www.fitness-import.nl/roeiers/732--roeier-bonn-concept-22.html

  • Nee
  • Ja (+ €99,00)

Adviesprijs € 1.499,00 Speciale prijs: € 1.299,00

Bestellen

Data Sheet

Roeiers
Belastbaar gewicht 225 KG
Afmetingen 241 x 60 x 90 CM ( LxBxH )
Garantie 2 Jaar
Garantie aan huis NEE
Gebruik Pro
Weerstandsysteem Luchtweerstand
Type lagers Kogellagers
Stroomvoorziening Batterijen
Gewicht 28 KG
Waterpas afstelbaar NEE
Voetsteunen instelbaar NEE
Transportwieltjes JA
Type Display LCD
Verlicht Display NEE
Aantal Trainingsniveau's 10
Borstband mogelijkheid JA

Meer informatie

De Concept 2 Model D is ideaal voor Professioneelgebruik. Een veelzijdig trainingsapparaat, waarop iedereen kan trainen, ongeacht niveau, leeftijd, gewicht of conditie.Kenmerken van de Concept 2 Model D

De monorail is van aluminium, met een roestvrijstalen loopvlak voor het rolbankje.Het rolsysteem van het bankje zorgt voor optimale benutting van de trapkracht.De voetensteun (Flexfoot) is verstelbaar zodat elke roeier de juiste stand kan vinden.Optimaal zicht op de Performance Monitor dankzij de beweegbare arm.De weerstand kan met de luchtschuif traploos gestuurd worden.Dankzij de wieltjes is de Concept 2 eenvoudig te verplaatsen.Maximaal arm- en schoudercomfort dankzij de ergonomisch ontworpen handle.PM3 of PM4?

Model D wordt geleverd met de PM3 Monitor. De programmeringsmogelijkheden zijn enorm, en op de bijgeleverde LogCard kun je alle gegevens opslaan.

Voor wie nog meer wil, is er de PM4 Monitor. Deze monitor heeft een oplaadbare batterij die tijdens het roeien oplaadt en is voorzien van een geïntegreerde hartslagontvanger voor draadloze hartslag registratie. De benodigde Suunto digitale borstband is inbegrepen. Daarbij beschikt de Pm4 over meer geheugen en kan draadloos gekoppeld worden aan andere roeimachines, hetgeen vooral handig is bij wedstrijden .Monteren en opbergen

De Concept 2 gaat een leven lang mee en vergt amper onderhoud. De machine is eenvoudig te splitsen: monorail en vliegwiel-gedeelte. Daardoor kun je het apparaat makkelijker opbergen. Via een soepel mechanisme zijn beide delen te monteren en weer los te koppelen.Technische informatie

De Concept 2 Indoor Rower Model D is een professionele roeimachine met een luchtgeremd vliegwiel, een rollend bankje en een zelfijkende elektronische monitor.

Een vloeroppervlak van 275 x 120 cm is voldoende voor het gebruik van de machine. De monitor draait op 2 D batterijen die meegeleverd worden; er is geen externe stroom nodig.

Wij adviseren een maximaal gebruikersgewicht van 225 kg met het standaard zitje; 175 kg bij gebruik van het revalidatie zitje.Afmetingen: Gebruiksklaar 241 x 60 x 90(h) cm; opgeklapt: 80 x 90 cm vloeroppervlak

Gewicht: 28 kg (monorail los: 10 kg; vliegwieldeel los: 18 kg)

Frame: Aluminium I-balk met een RVS-loopvlak.

Vliegwiel: Volledig afgeschermd ketting-aangedreven vliegwiel met kunststof schoepen. Het vliegwielhuis is gemaakt van high-impact ABS thermoplastic. Het 'stil tandwiel-systeem' dempt het kettinggeluid aanzienlijk door twee urethaan O-ringen aan beide zijden van het tandwiel. De kettingwielen zijn gemaakt van een thermoplastic elastomeer, duurzaam en stil.

PM3 Monitor: Voeding door 2 model D batterijen. Digitaal LCD display met tijd/500m; calorieën verbrand; geleverd vermogen (watt); slagen per minuut; score per haal (watt, calorieën, meters); gemiddelde snelheid (tijd per 500 meter); keuze uit voorgeprogrammeerde trainingen (op tijd, afstand, interval op tijd of interval op afstand); verwachte eindscore (tijd of afstand); tussentijd geheugen: optionele hartslag interface. Keuze uit een aantal manieren om de prestatie weer te geven zoals drukcurve, paceboat en staafdiagram. De C2 LogCard slaat automatisch de trainingen op en houdt vooruitgang bij zonder dat er notities gemaakt hoeven te worden. Met de PC interface zijn de gegevens van de LogCard in een PC te importeren. De dynamofunctie tijdens het roeien verlengt de levensduur van de batterijen.

Verder: Instelbare luchtweerstand; FlexFoot verstelbaar voetenbordsysteem; ergonomische handle met geïntegreerde rubberen grips. Anatomisch gevormd zitje; transportwieltjes en snelsluitsysteem voor eenvoudige demontage voor het opgeklapt bewaren van het apparaat.

Vindt u de prijs van deze roeier te hoog voor thuisgebruik? Bekijk dan eens de semi-professionele roeitrainer Bonn Germany Cocenpt 2.2 via onderstaande link:
http://www.fitness-import.nl/roeiers/732--roeier-bonn-concept-22.html

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review