> Fitness>Roeiers>Roeiapparaat Bonn Germany Concept 2.2

Roeiapparaat Bonn Germany Concept 2.2

Roeiapparaat Bonn Germany Concept 2.2

Roeiapparaat Bonn Germany Concept 2.2

De Bonn Germany Concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

  • Ja (+ €35,00)
  • Nee

Adviesprijs € 999,00 Speciale prijs: € 899,00

Bestellen

Data Sheet

Roeiers
Belastbaar gewicht 140 kg
Garantie Frame en laswerk 10 Jaar, overige onderdelen 2 Jaar
Gebruik Semi-Professioneel
Weerstandsysteem Magneet / Lucht
Type lagers Industrielagers
Stroomvoorziening Netstroom
Gewicht 33 kg
Waterpas afstelbaar JA
Voetsteunen instelbaar JA
Transportwieltjes JA
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 8
Aantal Trainingsniveau's 16
Borstband mogelijkheid JA

Meer informatie

De Bonn Germany Concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk. Naast de uitmuntende kwaliteit biedt de Bonn Germany Concept 2.2 ook nog eens verschillende trainingsprogramma’s.

De kwaliteit van de Bonn Germany Concept 2.2 uit zich meteen in het sterke stalen frame van de roeitrainer. Hierdoor kan het toestel zwaar belast worden. Het dubbele weerstandssysteem waarbij lucht en magnetische weerstand gecombineerd worden is eveneens van hoge kwaliteit en biedt daarnaast een zeer aangename en natuurlijke trainingsbeleving. De ergonomische aspecten zijn zeker niet achtergebleven op deze roeitrainer. Naast een comfortabele zitting, zijn de voetsteunen ook nog eens zo in te stellen dat eenieder de juiste trainingshouding aan kan nemen. Het vliegwiel met extra stevige kunststof schoepen is volledig afgeschermd en ketting aangedreven met een geruisloos tandwielsysteem wat het ketting geluid aanzienlijk dempt.

De uitgebreide trainingscomputer een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden. Zo treft u naast het handmatige programma, 8 uitdagende voorgeprogrammeerde programma's die ieder hun eigen trainingsopbouw hebben. U heeft ook de mogelijkheid om zelf een programma te schrijven, om een race tegen de computer te doen en een wattage programma af te werken. Om gericht te trainen aan vetverbranding of conditieverbetering zijn er 4 Heart Rate Control programma's, bij deze programma's wordt aan de hand van uw hartslag de weerstand aangepast zodat u optimaal uw cardio doelen kunt bereiken. Alle trainingsresultaten zijn duidelijk afleesbaar op het verlichte kleuren LCD display. Zo bent u altijd precies op de hoogte van wat u aan het doen bent.

Naast de verschillende trainingsmogelijkheden en stevige kwaliteit biedt de Bonn Germany Concept 2.2 u ook veel comfort. Zo is het toestel eenvoudig verplaatsbaar via de transportwieltjes. De roeitrainer is tevens opklapbaar hiermee bespaart u veel ruimte. De Bonn Germany Concept 2.2 roeier wordt standaard geleverd met een draadloze borstband ontvanger, als extra optie is het mogelijk hier een borstband t.w.v. € 35,- bij te bestellen, hiermee kunt u de hartslag meten gedurende uw training.

We kunnen concluderen dat de Bonn Germany Concept 2.2 roeier een luchtmagnetische roeitrainer is van formaat. De kwaliteit en trainingsmogelijkheden bieden werkelijk iedere sporter uitkomst om elk trainingsdoel te bereiken. Ideaal voor semiprofessioneel gebruik. Een veelzijdig trainingsapparaat waarop iedereen kan trainen, ongeacht niveau, leeftijd, gewicht of conditie.

Reviews (3)

marioshr


5
Schitterend toestel!

Hij roeit heerlijk soepel geleidelijk en heeft een geweldige computer met veel belangrijke mogelijkheden, verschillende programma's. Ook heeft de computer een scherp en helder beeld door zijn verlichte display.
Handig dat ik er een hartslagband bij kan gebruiken, zodat ik veilig om mijn geadviseerde hartslag kan trainen.

Perfecte handleiding, installeren ging vrij vlot en makkelijk.

Comfortabel roeistoeltje wat lekker zit en rolt.
Wij gebruiken hem ongeveer 4x per week een halfuur.

De roeier is stabiel en luchtmagnetisch, we hebben dus het voordeel van lucht en magnetisch in één.

Snel en eenvoudig opklapbaar.
Schitterend toestel! Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden.

 
TimoGroen


4
Enorme vooruitgang

Na jaren van training heb ik mijn oude roeitrainer vaarwel gezegd... Nu een maand deze Bonn Concept 2.2 roeier in bezit en het is een enorme vooruitgang! Zeer duidelijke display en roeit heerlijk soepel! Zeer snelle levering, besteld & de volgende werkdag in huis. Ik kon dus meteen aan het roeien gaan.

 
geert.c


5
Goed alternatief

Dit is een ideaal toestel om in de stille periode te gebruiken. In onze roeivereniging beginnen we in maart en eindigen we eind oktober met actief roeien buiten. Met dit toestel kan je makkelijk je conditie onderhouden in de periode dat we niet buiten kunnen. Je bootst perfect de roeibewegingen na en daarbij kan je via de instellingen kiezen welk weerstandsniveau je wil. Het monteren gaat ook heel makkelijk. Op het display kan je vele dingen volgen zoals het aantal slagen dat je doet, je hartslag, tijd enz. Enkele andere leden van onze club zijn ook al komen testen en vinden het een aangenaam fitness-toestel.

 
Page:1
Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review