> Fitness>Roeiers>Roeiapparaat Joy Sport Concept Air Power

Roeiapparaat Joy Sport Concept Air Power

Roeiapparaat Joy Sport Concept Air Power

Roeiapparaat Joy Sport Concept Air Power

Met de Joy Sport Concept Air Power treft u een luchtroeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

  • Ja (+ €35,00)
  • Nee

Adviesprijs € 599,00 Speciale prijs: € 399,00

Bestellen

Data Sheet

Roeiers
Belastbaar gewicht 140 KG
Afmetingen 193 x 48 x 56 CM ( LxBxH )
Garantie 2 Jaar
Garantie aan huis Optie
Gebruik Thuis
Weerstandsysteem Luchtweerstand
Type lagers Industrielagers
Stroomvoorziening Batterijen
Gewicht 21 KG
Waterpas afstelbaar NEE
Voetsteunen instelbaar JA
Transportwieltjes JA
Type Display LCD
Verlicht Display NEE
Borstband mogelijkheid JA

Meer informatie

Met de Joy Sport Concept Air Power treft u een luchtroeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

De kwaliteit van de Joy Sport Concept Air Power uit zich meteen in het sterke stalen frame van de roeitrainer. Hierdoor kan het toestel zwaar belast worden. Het luchtweerstandssysteem is van hoge kwaliteit. De weerstand past zich automatisch aan op de kracht van de gebruiker en biedt daarnaast een zeer aangename en natuurlijke trainingsbeleving. De ergonomische aspecten zijn zeker niet achtergebleven op deze roeitrainer. Naast een comfortabele zitting zijn de voetsteunen en bijbehorende voetriemen comfortabel en is de houding die men aanneemt tijdens de roeibeweging zeer natuurlijk waardoor uw gewrichten nog beter beschermd worden. De voetsteunen zijn ook nog eens zo in te stellen dat iedereen de gewenste trainingshouding aan kan nemen en is uitermate geschikt voor personen tot een lichaamslengte van 200cm.  

Op de geavanceerde trainingscomputer kunt u de volgende trainingsresultaten aflezen: tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en hartslag (optioneel). Alle trainingsresultaten zijn duidelijk afleesbaar op het LCD display. Zo bent u altijd precies op de hoogte van wat u aan het doen bent.

Naast de ongekende trainingsmogelijkheden en uitmuntende kwaliteit biedt de Joy Sport Concept Air Power u ook veel comfort. Zo is het roeiapparaat eenvoudig verplaatsbaar via de transportwieltjes. De roeitrainer is tevens opklapbaar hiermee bespaart u veel ruimte. De Joy Sport Concept Air Power kunt u met een borstband uitbreiden, waarmee u uw hartslag kunt meten gedurende uw training.

We kunnen concluderen dat de Joy Sport Concept luchtroeier een roeiapparaat is van formaat. De kwaliteit en trainingsmogelijkheden bieden werkelijk iedere sporter uitkomst om elk trainingsdoel te bereiken.

Specificaties:

* Nederlands + Engelstalige handleiding.
* Onderhoudsvrij.
* Handig opklapbaar, plaatsbesparend.
* Instelbare voetsteunen.
* Transportwieltjes.
* Gebruikersgewicht 140 KG.
* Maximale lichaamslengte 200 CM.
* Optioneel met hartslagband.
* 2 jaar volledige garantie.

Afmeting opgesteld 193 CM X 48 CM X 56 CM (LXBXH)
Afmeting verpakking 115 CM X 24 CM X 60 CM (LXBXH)
Netto gewicht 21,0 KG
Bruto gewicht 25,0 KG 

Reviews (5)

Verstappen1


5
Zeer tevreden

Hij roeit soepel, en staat stevig op de grond mijn conditie is goed vooruit gegaan. Ik heb er ook een borstband voor de hartslag bij gekocht. Hiermee kan ik mooi op de juiste hartslag sporten. Het apparaat kan ik makkelijk inklappen zodat er voldoende ruimte overblijft. Prijskwaliteit een roeier die zeer comfortabel is tot nu toe zeer tevreden.

 
retsam73


5
Helemaal geweldig

Na veel wikken en wegen,hebben we de JOY SPORT roeimachine aangeschaft.We hebben gekozen voor de zwarte uitvoering,gemak dient de mens is zeker van toepassing,omdat de roeimachine de weerstand automatisch aanpast aan de kracht van de persoon die erop traint.Het is een heerlijke machine...Helemaal geweldig.

 
Natalya


5
Aanrader voor iedereen !!

Heb lang getwijfeld om een tweede fitnessapparaat te kopen uiteindelyk gekozen voor deze joysport roeier. Werd snel geleverd en ik kreeg goede uitleg.roeit zeer goed en plezant.wij kunnen deze roeier aan iedereen aanraden..

 
Familie Kramer


5
Roeier is zijn geld waard

Fantastische roeier waar wij met ons hele gezin met veel trainingsplezier gebruik van maken.

Het zitje rolt en zit perfect.

We hebben er ook een hartmeterband (Draadloos) bijgekocht speciaal voor mijn man die precies op de goede hartslag

moet trainen om optimaal af te vallen.

Dit lukt uitstekend (17 Kilo Afgevallen).

De roeier is duur maar zijn geld wel waard.

 
Erben Wenneker


3
Goed apparaat

Maakt via een ventilator een mooi briesend windgeluid dat meteen voor frisse zuurstof en koeling zorgt, je kunt hem makkelijk opbergen.

Tijdens het roeien past de weerstand zich volautomatisch aan naar de kracht van de gebruiker.

Als extra optie heb ik er een draadloze hartslagband bij gekocht, om precies in de vetverbrandingszone te kunnen trainen.

Ik vindt het een goed apparaat, maar geef geen overdreven hoge punten omdat ik niet weet hoe goed de andere roeiers zijn.

3 Jaar meer dan tevreden in bezit.

 
Page:1
Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review