> Fitness>Roeiers>Roeitrainer ProForm Wave Power

Roeitrainer ProForm Wave Power

Roeitrainer ProForm Wave Power

Roeitrainer ProForm Wave Power

ProForm Wave roeitrainer is een stevig model met een solide structuur. De Wave kan tot 130 kg dragen door zijn ontwerp van massief staal en hoogwaardige kunststof onderdelen. Hij kan één van de belangrijkste dingen van een roeitrainer erg goed; de roeibeweging.

€ 649,00

Bestellen

Data Sheet

Roeiers
Belastbaar gewicht 130 kg
Afmetingen 200 x 60 x 83 cm (LxBxH)
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Weerstandsysteem Magnetisch
Type lagers Kogellagers
Stroomvoorziening Batterijen
Gewicht 43 kg
Voetsteunen instelbaar NEE
Transportwieltjes NEE
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 12
Aantal Trainingsniveau's 8

Meer informatie

ProForm Wave roeitrainer is een stevig model met een solide structuur. De Wave kan tot 130 kg dragen door zijn ontwerp van massief staal en hoogwaardige kunststof onderdelen. Hij kan één van de belangrijkste dingen van een roeitrainer erg goed; de roeibeweging. Het zadel levert voldoende ondersteuning en is stevig, de voetsteunen zijn groot genoeg voor bijna iedere denkbare voet en hebben goede riemen om ieder type voet op zijn plaats te houden, en de ziting glijdt vloeiend over de rail. Dit apparaat is ergonomisch goed ontwikkeld en is gewoon heerlijk om mee te roeien. De ProForm Wave Power roeitrainer is zeer geschikt voor roeiers die intensief willen trainen. De weerstand is namelijk vanaf het eerste level goed voelbaar en de hoogste weerstand is geschikt voor de zeer ervaren (sterke) roeiers.

Tijdens het roeien op de ProForm Wave roeitrainer kunt u kiezen tussen 12 verschillende programma’s. Alle 12 professionele trainingsopties die zelf schakelen tussen de 8 verschillende weerstanden om u de ultieme uitdaging te bieden. De meest effectieve manier om sportieve vooruitgang te halen is hartslag gestuurd trainen. De ProForm Wave roeitrainer heeft zelfs 4 verschillende hartslag gestuurde programma’s. En een hartslag herstel test om je fysieke gesteldheid te meten. Uw hartslag meten doet u met de bijgeleverde borstband. Uw vorderingen volgt u op het extra grote LCD scherm met blauwe achtergrondverlichting.

Wie zuinig is op zijn ruimte zit ook goed met de ProForm Wave. Deze roeitrainer maakt gebruik van ProForm’s gepatenteerde ‘Space Saver’ ontwerp. De ProForm Wave is niet alleen opklapbaar, maar in opgeklapte toestand ook heel erg compact. Normaal is deze roeitrainer 200 x 60 x 83 cm groot (LxBxH); in opgeklapte toestand is dit nog maar liefst 50 x 60 x 120 cm. Dat is heel erg efficient roeien. 

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review