> Fitness>Roeiers>Roeitrainer Proform R350

Roeitrainer Proform R350

Roeitrainer Proform R350

Roeitrainer Proform R350

De Proform 350 Roeitrainer is de ideale roeitrainer voor thuis. Het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem van ProForm garandeert een flexibele en stille oefening die op ieder moment is aan te passen. Schakel eenvoudig tussen de 10 verschillende weerstand niveaus van de ProForm 350 en kies de intensiteit die het beste bij u past.

€ 295,00

Bestellen

Data Sheet

Roeiers
Belastbaar gewicht 130 kg
Afmetingen 177 x 51 x 48 cm (L x B x H)
Garantie 3 Jaar
Gebruik Thuis
Weerstandsysteem Magnetisch
Type lagers Kogellagers
Stroomvoorziening Batterijen
Gewicht 30 kg
Waterpas afstelbaar JA
Voetsteunen instelbaar JA
Transportwieltjes NEE
Type Display LCD
Verlicht Display NEE
Aantal Trainingsniveau's 10
Borstband mogelijkheid NEE

Meer informatie

De Proform 350 Roeitrainer is de ideale roeitrainer voor thuis. Het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem van ProForm garandeert een flexibele en stille oefening die op ieder moment is aan te passen. Schakel eenvoudig tussen de 10 verschillende weerstand niveaus van de ProForm 350 en kies de intensiteit die het beste bij u past. Een hogere weerstand staat voor meer calorie verbranding, hogere intensiteit en snellere resultaten.

 

Volg uw resultaten op het LCD scherm. Het grote scherm is altijd gemakkelijk leesbaar en geeft u een overzicht van uw snelheid, tijd, calorie verbruik en afstand. Meer overzicht op uw prestaties, meer inzicht in uw sportieve vooruitgang. En vooruitgang gaat snel met de ProForm 350 roeitrainer. Dit apparaat is ergonomisch ontworpen om een hoge effectiviteit uit uw training te halen. Dat is meer calorieën verbranden, snellere spier ontwikkeling, en een grotere verbetering van uw coördinatie vermogen.

 

En het is een praktisch roeiapparaat. Tijdens het roeien staat de ProForm 350 als een huis. Stevig, solide en stabiel. Met een 60 x 35 cm aluminium rails waar u overheen beweegt tijdens het roeien. Na het sporten klapt u deze roeitrainer gemakkelijk op met het unieke 'Space Saver' design. Bespaar kostbare ruimte op uw vloer met een apparaat dat nooit in weg staat.

>

Vindt u het milieu belangrijk? ProForm compenseert alle broeikas gassen die vrijkomen tijdens de fabricage en het vervoer van deze roeitrainer met investeringen in het milieu. "Love the World" noemen ze dat bij ProForm.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review