> Fitness>Loopbanden>Loopband Flow Fitness Runner DTM400i

Loopband Flow Fitness Runner DTM400i

Loopband Flow Fitness Runner DTM400i

Loopband Flow Fitness Runner DTM400i

De loopband Flow Fitness Runner DTM400i is van hoge kwaliteit en heeft een zeer krachtige en stille Flow Hybrid Drive 2,5 PK motor. De loopband heeft een loopvlak van 130x49cm, 12 trainingsprogramma's, een tablethouder, LED scherm en speakers. Hierdoor is deze loopband uw ideale sportmaatje.

€ 899,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis

Meer informatie

De loopband Flow Fitness Runner DTM400i is van hoge kwaliteit en heeft een zeer krachtige en stille Flow Hybrid Drive 2,5 PK motor. De loopband heeft een loopvlak van 130x49cm, 12 trainingsprogramma's, een tablethouder, LED scherm en speakers. Hierdoor is deze loopband uw ideale sportmaatje. U kunt vrijwel direct aan de slag want dit apparaat is voor 99% voorgemonteerd en daarmee binnen 1 minuut gebruiksklaar.

De motor van de loopband haalt een snelheid van 14 km/u. Ideaal om af en toe op hoog tempo te trainen voor een snelle opbouw van conditie. Het ruime loopvlak biedt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen. De trainingscomputer is te bedienen door middel van touch. Hiernaast heeft u duidelijk overzicht van alle instellingen en kunt u eenvoudig de loopband bedienen door met de vinger op het display te drukken.

Doordat deze loopband een Bluetooth ontvanger bevat, is het eenvoudig te koppelen aan uw smartphone (eenmalig in te stellen). U kunt speciaal voor de DTM400i de FitSHOW app downloaden en uw training naar een hoger niveau krijgen.


Als u klaar bent met de training, dan bergt u de loopband eenvoudig weer op door middel van de transportwielen.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review