> Fitness>Loopbanden>Loopband ProForm S5.0i

Loopband ProForm S5.0i

Loopband ProForm S5.0i

Loopband ProForm S5.0i

Ontdek de mogelijkheden van hardlopen in je eigen huis met de ProForm S5.0i. Deze loopband heeft 16 trainingsprogramma's die tijdens het hardlopen de snelheid en hellingshoek aanpassen om je oefening effectief en aantrekkelijk te maken. Alle 16 programma's zijn gericht op gewichtsverlies, wat deze loopband een zeer mooie keuze maakt voor mensen die willen afvallen.

  • Nee
  • Ja (+ €59,95)

€ 799,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Vermogen motor 2 PK continue / 4.25 PK piek
Breedte loopoppervlak 46 KG
Lengte loopoppervlak 127 KG
Afmeting verpakking 171 x 77 x 29 CM (LxBxH)
Afmetingen 168 x 81 x 140 CM (LxBxH)
Gewicht 64 KG
Opklapbaar JA
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid JA (Bluetooth)
Waterpas afstelbaar NEE
Transportwieltjes JA
Type Display LCD
Snelheid 0-16 km/u
Hellingshoek 0-10%
Schok absorptie JA
Belastbaar gewicht 135 KG
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 16

Meer informatie

Ontdek de mogelijkheden van hardlopen in je eigen huis met de ProForm S5.0i. Deze loopband heeft 16 trainingsprogramma's die tijdens het hardlopen de snelheid en hellingshoek aanpassen om je oefening effectief en aantrekkelijk te maken. Alle 16 programma's zijn gericht op gewichtsverlies, wat deze loopband een zeer mooie keuze maakt voor mensen die willen afvallen. De snelheid varieert van 0 tot 16 kilometer per uur en de hellingshoek loopt op tot maximaal 10%. Als je wilt heb je de juiste snelheid en hellingshoek direct op een andere instelling. De sneltoetsen op het display zorgen ervoor dat je nooit hoeft te schakelen.

Gebruik het verlichte LCD scherm van de ProForm S5.0i loopband om tijdens het hardlopen je prestaties te volgen. Hier houd je de tijd, de afstand, de helling, de snelheid, de verbrande calorieën en je hartslag in de gaten. Je hartslag meet je met de EKS sensoren in de handgrepen of met een BlueTooth borstband (niet inbegrepen). Het scherm heeft een "race track" optie waarbij al je gegevens op een sintelbaan van 400 meter worden weergegeven. Een leuke manier om jezelf te motiveren. Bij het scherm zit ook de MP3 aansluiting om je Mp3 speler of iPod met je loopband te verbinden. Luister je hardloopmuziek vanaf nu niet meer door oordopjes, maar door het professionele muzieksysteem van je ProForm loopband. Het bedieningspaneel heeft tevens een informatiemodus die informatie over de loopband zelf bij houdt, zoals het totaal aantal uren dat de loopband in gebruik is geweest en het aantal kilometers dat de loopband heeft bewogen.

Loop vanaf nu over een goede loopband voorzien van de professionele ProShox schokdemper die de belasting op je gewrichten tot 15% vermindert. Loop volkomen veilig met de noodstop beveiliging van de S5.0i. Als je stopt met lopen schiet de pin los en staat de loopband direct stil. Heb je kinderen die graag overal aan zitten? Haal de veiligheidspin er uit en voorkom dat de loopband per ongeluk gestart wordt als je niet in de buurt bent. Klap deze 'Space Saver' loopband op als hij niet gebruikt wordt om ruimte te besparen. Het 'Easy Lift Assist' systeem doet het meeste werk zodat je zelf niet al veel kracht hoeft te zetten. Na het opklappen is deze loopband verplaatsbaar met de handige transportwieltjes.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review