> Fitness>Loopbanden>Loopband ProForm Performance 300i

Loopband ProForm Performance 300i

Loopband ProForm Performance 300i

Loopband ProForm Performance 300i

Haal de ervaring van fitness experts in huis. De ProForm Performance 300i loopbandgeeft je 16 professionele voorgeprogrammeerde oefeningen die zijn ontworpen door gecertificeerde personal trainers. Gebruik programma's voor snelheid, interval en wattage om doelgericht je conditie te verbeteren. 

  • Ja (+ €35,00)
  • Nee

€ 779,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Vermogen motor 2 pk (4.25 pk Piekvermogen)
Breedte loopoppervlak 41 cm
Lengte loopoppervlak 127 cm
Afmeting verpakking 171 x 76 x 28 cm (LxBxH)
Afmetingen 168 x 81 x 140 cm (LxBxH)
Gewicht 54 kg
Opklapbaar JA
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid JA
Waterpas afstelbaar NEE
Transportwieltjes JA
Type Display LED
Snelheid 0-16 km/u
Hellingshoek 0-10%
Schok absorptie ProDeck Running surface
Belastbaar gewicht 135 kg
Verlicht Display NEE
Aantal Programma's 16
Heart Rate Controlled programma's JA

Meer informatie

Haal de ervaring van fitness experts in huis. De ProForm Performance 300i loopbandgeeft je 16 professionele voorgeprogrammeerde oefeningen die zijn ontworpen door gecertificeerde personal trainers. Gebruik programma's voor snelheid, interval en wattage om doelgericht je conditie te verbeteren. Bijvoorbeeld een interval programma waarbij je trainen op hoge intensiteit ("werk oefeningen") afwisselt met trainen op lage intensiteit ("herstel oefeningen"). De intensiteit voor werk en herstel training pas je zelf gemakkelijk aan. Kies voor je eigen instellingen om op je eigen manier te hardlopen. De sneltoetsen voor snelheid en helling zetten jouw 300i altijd direct op de gewenste stand. De 300i werkt zowel met mijl als kilometer. Selecteer zelf je gewenste eenheid.

Kies voor comfortabele trainingsomstandigheden. De ProForm Performance 300i heeft een tablet houder om tijdens het hardlopen je eigen training apps te gebruiken. Een geluidssysteem met iPod en MP3 aansluiting om je eigen hardloopmuziek af te spelen. Een ProDeck schokdemper die je bewegingen op vangt en de belasting op je lichaam vermindert. Accessoire vakken waar je ook een bidon in kwijt kan.
De ProForm Performance 300i heeft alles in huis om lange looptochten comfortabel te houden. Dat ga je merken aan je prestaties. Volg op het scherm je helling, hartslag wattage, snelheid, tijd, tempo, calorie verbruik en afstand. Gebruik het ronde LED Watt display om overzicht te krijgen op de kracht die je verbruikt. Dit helpt je bijvoorbeeld in je interval programma's om de waarde van je resultaten te beoordelen.

Is motivatie het probleem, dan is iFit Live de oplossing. Door lid te worden van de iFit community krijg je grote hoeveelheden nieuwe trainingsmogelijkheden. Vervang je normale training eens door een trainingsprogramma van 8 weken dat steeds de lat iets hoger legt. Of kies voor unieke programma's zoals "30 days with Jillian Michaels" en "Backpacking through Europe". Naast dergelijke programma's van professionele personal trainers heb je de mogelijkheid om je eigen route op Google Maps te kiezen. De loopband past je helling aan op het terrein. Houdt wedstrijden tegen andere iFit leden, deel resultaten en wissel tips uit. Gebruik de motivatie van actief gezelschap en de motivatie van professionele begeleiding om je resultaten binnen handbereik te krijgen. Bij deze loopband is iFit Live 'enabled' wat betekent dat de iFit Live aansluiting er al in zit en je alleen nog maar een online abonnement hoeft aan te schaffen indien je hiervan gebruik wilt maken.

De Performance 300i is een "Space Saver" loopband. Hij is ontworpen om gemakkelijk op te klappen en te verplaatsen, zodat hij nooit in de weg staat. Het "Easy Lift assist" systeem helpt je bij het opklappen als je klaar bent met sporten. Dit systeem begeleid de loopband tijdens het opklappen en uitklappen en zorgt ervoor dat je zelf nauwelijks kracht hoeft te zetten. Na het opklappen gebruik je de transportwielen om deze loopband te verplaatsen. Zo heb je de ProForm Performance 300i altijd op de juiste plaats.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review