> Fitness>Loopbanden>Loopband ProForm Performance 350i

Loopband ProForm Performance 350i

Loopband ProForm Performance 350i

Loopband ProForm Performance 350i

Haal het maximale uit je cardio training met de ProForm Performance 350i loopband. Met een maximale snelheid van 16 km/u en een maximale hellingshoek van 10% is dit een loopband waar iedereen uitgebreid op kan hardlopen. Stel zelf je training samen met de sneltoetsen voor helling en snelheid bij je vingertoppen.

  • Ja (+ €35,00)
  • Nee

€ 799,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Vermogen motor 2.0 pk (4.25 pk piekvermogen)
Breedte loopoppervlak 46 cm
Lengte loopoppervlak 127 cm
Afmeting verpakking 169 x 75,5 x 28 cm (LxBxH)
Afmetingen 168 x 81 x 140 cm (LxBxH)
Gewicht 65 kg
Opklapbaar 82 x 81 x 153 cm (LxBxH)
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid JA
Waterpas afstelbaar NEE
Transportwieltjes JA
Type Display LED
Snelheid 0-16 km/u
Hellingshoek 0-10%
Schok absorptie ProShox schokdempers
Belastbaar gewicht 135 kg
Verlicht Display NEE
Aantal Programma's 16
Heart Rate Controlled programma's JA

Meer informatie

Haal het maximale uit je cardio training met de ProForm Performance 350i loopband. Met een maximale snelheid van 16 km/u en een maximale hellingshoek van 10% is dit een loopband waar iedereen uitgebreid op kan hardlopen. Stel zelf je training samen met de sneltoetsen voor helling en snelheid bij je vingertoppen. Of kies uit de 16 programma's die door gecertificeerde personal trainers zijn ontworpen om je fitness doelen te bereiken. Bijvoorbeeld een interval programma waarbij je trainen op hoge intensiteit ("werk oefeningen") afwisselt met trainen op lage intensiteit ("herstel oefeningen"). De intensiteit voor werk en herstel training pas je zelf gemakkelijk aan. Als 16 programma's te weinig voor je is, kun je deze loopband uitbreiden met iFit Live. De 350i heeft een iFit aansluiting, wat betekent dat je alleen het abonnement nog online aan moet schaffen. Met iFit Live krijg je een bijna onbeperkt aantal programma's tot je beschikking van de personal trainers van iFit en de mogelijkheid om zelf je eigen programma's te maken. Daarnaast train je over de hele wereld met Google Maps en zie je tijdens het lopen jouw gekozen routes op Google Streetview. Je kunt online wedstrijden houden, resultaten delen, gesprekken voeren en tips uitwisselen met andere sporters uit de online iFit community. Met iFit maak je sporten sociaal en motiveer je jezelf tot meer resultaten. iFit Live is bij deze loopband 'enabled' wat betekent dat de iFit Live aansluiting er al in zit en je alleen nog maar een online abonnement hoeft aan te schaffen indien je hiervan gebruik wilt maken.

Tijdens het hardlopen op het ruime 46 x 127 cm loopvlak krijg je ondersteuning van de "ProShox" schokdemper. ProShox vermindert de belasting op je gewrichten tot 15% en maakt hardlopen comfortabeler. Dit demping systeem gebruikt luchtdruk om je bewegingen op te vangen tijdens het lopen. Iedere voetstap die je op de loopband zet drukt een cilinder met samengeperste lucht in. Iedere keer dat je je voet op tilt zet deze cilinder weer uit. Zo veert de loopband mee met je beweging. Dat loopt comfortabel en vermindert de belasting op je gewrichten. Luister naar je eigen muziek uit het ingebouwde geluidssysteem van de 350i. Je eigen Mp3 speler of iPod aangesloten op de geluidspoort. 

Train met je hartslag door de EKG sensoren in de handgreep vast te houden of een borstband te dragen die via BlueTooth je hartslag naar de 350i stuurt. Het ronde LED display geeft je trainingsresultaten weer. Hier staan naast je hartslag je tijd, snelheid, helling, afstand, calorie verbruik, en wattage. De output power tracker aan de buitenkant van het display geeft je wattage aan en maakt de intensiteit van je training visueel. Dit maakt het gemakkelijker om een interval training te volgen. Kijk je liever naar iets anders dan je trainingsresultaten, bevestig dan je tablet in de houder en kijk een film tijdens het lopen.

Na het hardlopen berg je deze "space saver" loopband gemakkelijk op. Het Easy Lift systeem doet het meeste werk tijdens het opklappen van de loopband en ondersteunt je ook als je hem later weer uit klapt. Na het opklappen verplaats je de 350i met de transportwielen.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review