> Fitness>Loopbanden>Loopband NordicTrack C80i

Loopband NordicTrack C80i

Loopband NordicTrack C80i

Loopband NordicTrack C80i

Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een betrouwbare 5,25 pk motor die goede prestaties levert, ook op de maximale snelheid en hellingshoek. De motor reageert bovendien snel op iedere verandering zonder te schokken. Dat betekent dat je geen tijd verliest met omschakelen.

€ 999,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Vermogen motor 3,75 pk continue, 5,25 pk piek
Breedte loopoppervlak 51 cm
Lengte loopoppervlak 140 cm
Afmetingen 185 x 89 x 140 cm (LxBxH)
Gewicht 92 kg
Opklapbaar JA
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid JA
Transportwieltjes JA
Type Display LCD
Snelheid 0 - 18 km/u
Hellingshoek Max. 10%
Schok absorptie JA
Belastbaar gewicht 136 kg
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 20

Meer informatie

Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een betrouwbare 5,25 pk motor die goede prestaties levert, ook op de maximale snelheid en hellingshoek. De motor reageert bovendien snel op iedere verandering zonder te schokken. Dat betekent dat je geen tijd verliest met omschakelen. Je kunt je snelheid met de sneltoetsen direct op de maximale 18 km/u zetten, of ergens daar tussenin. Je kunt er zelfs voor kiezen om de snelheid met stapjes van 0,1 km/u te verhogen of te verlagen. Ook de hellingshoek heb je met een druk op de knop op de maximale 10%, of ieder ander gewenst niveau. Verhoog je eigen prestaties door de 20 programma's van de C80i je snelheid en helling te laten kiezen. Deze programma's zijn gemaakt door gecertificeerde personal trainers om het beste uit je training te halen. Volg je snelheid, hellingshoek, afstand, hartslag, tijd en calorie verbruik op het verlichte 6 inch LCD display van de loopband en zie je prestaties vooruitgaan. Het display zet alle informatie in een "racetrack" van een kwart mijl om je extra te motiveren. Kies voor een draadloze Bluetooth borstband als je je hartslag wilt volgen op het racetrack display zonder de handsensoren in de handrails vast te houden. Als je liever iets anders kijkt, gebruik dan de iPadhouder / leeshouder van de C80i. Op deze manier kun je je eigen iPad of tijdschrift gebruiken om je aandacht af te leiden terwijl je sport.

Loop comfortabel op het brede 51 x 140 cm loopvlak van de C80i. En kies je eigen ondergrond. Draai de verstelbare FlexSelect schokdemper een halve slag om de impact van je beweging te verminderen en de belasting op je gewrichten te beperken. Draai de schokdemper een halve slag terug voor een stevige ondergrond alsof je buiten op straat loopt. Kies je eigen hardloopmuziek door je Mp3 speler of iPod aan te sluiten op de C80i loopband, en luister naar de kwaliteit van het ingebouwde soundsystem. Hardlopen wordt direct een stuk aangenamer door je muziek die uit de boxen van deze loopband komt.

Bespaar ruimte als je niet aan het hardlopen bent. De NordicTrack C80i loopband heeft een "space saver" ontwerp. Dat betekent een flink ruimte voordeel als je hem opklapt. Bij de C80i is dat zelfs extra gemakkelijk. Het "EasyLift Shock" systeem doet het meeste werk tijdens het opklappen. Zelf hoef je nauwelijks kracht te zetten. En als je deze loopband opgeklapt hebt,  kun je hem gemakkelijk verplaatsen met de ingebouwde transportwielen.

Kies voor het klimaat en "Save the World". Net als andere NordicTrack fitnessapparaten heeft deze C80i loopband het "Save the World" certificaat. Hiermee verplicht NordicTrack zich om alle vervuiling en broeikasgassen die tijdens de productie en vervoer van dit apparaat ontstaan te compenseren met investeringen in het milieu.

De NordicTrack C80i Loopband heeft een Nederlandse handleiding.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review