> Fitness>Loopbanden>Loopband ProForm S9

Loopband ProForm S9

Loopband ProForm S9

Loopband ProForm S9

De ProForm S9 Loopband creëert een fantastische sport ervaring met haar duurzame constructie en innovatieve schokdemping. De ProShox schokdemper wordt ingedrukt bij iedere stap, zodat de band op een gelijkmatige manier met uw looppas mee beweegt en u op de meest comfortabele manier ondersteunt. 

€ 1.099,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Vermogen motor 2.5 PK continue / 5.25 PK piek
Breedte loopoppervlak 51 cm
Lengte loopoppervlak 140 cm
Afmetingen 186 x 92 x 149 cm (LxBxH)
Gewicht 79 kg
Opklapbaar JA
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid JA
Waterpas afstelbaar JA
Transportwieltjes JA
Type Display LCD
Snelheid 0-20 km/u
Hellingshoek 0-10%
Schok absorptie JA
Belastbaar gewicht 150 kg
Aantal Programma's 18

Meer informatie

De ProForm S9 Loopband creëert een fantastische sport ervaring met haar duurzame constructie en innovatieve schokdemping. De ProShox schokdemper wordt ingedrukt bij iedere stap, zodat de band op een gelijkmatige manier met uw looppas mee beweegt en u op de meest comfortabele manier ondersteunt. Doelgerichte trainingsprogramma's zoals afstand, tijd en calorie verbruik zijn gemakkelijk en snel te selecteren met de gebruiksvriendelijke navigatie.

 

Programma's van de ProForm S9 Loopband

 

Kies uw favoriete programma uit de 18 voorgeprogrammeerde keuzes. 5 trainingen voor calorie verbranding, 5 voor extreme intensiteit, 5 voor het trainen op snelheid en 3 puur gemaakt om tegen een helling op te lopen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen keuzes maken. Met de 1-touch control knoppen verandert u in een oogwenk de snelheid, tot een maximum van 20 km/u. Net als de helling, die u op maximaal 10% kunt zetten. Wilt u hartslag gericht trainen? Houdt dan de hartslag sensoren in de handgrepen vast (of draag een bij te bestellen borstband). Op het LED display verschijnt uw hartslag dan in beeld. Samen met uw snelheid, hellingshoek, de tijd en uw calorie verbruik.

 

Extra mogelijkheden van de ProForm S9 Loopband

 

Terwijl u loopt geeft de ProForm S9 verkoeling. De 'CoolAire' ventilator blaast een zacht briesje in uw gezicht. De snelheid van de ventilator is te verstellen met de sneltoetsen bij het display. En de S9 kan ook uw eigen muziek voor u afspelen. Sluit uw iPod aan op het geluidssysteem van de loopband en luister naar het geluid van de twee speakers. Nog meer motivatie om nog even door te trainen.

 

 iFit Live 

Wilt u meer programma opties? Bestel dan de optionele iFit Live module bij. Met deze module verandert de ProForm S9 loopband in een echte trainingspartner. Wilt u een marathon of een ander traject lopen? Haal uw favoriete route naar uw loopband via Google Maps. Ontdek hoe de S9 reageert op het terrein en automatisch de helling aan past om uw route levensecht te maken. Download extra programma's van professionele personal trainers zoals de inspirerende Jillian Michaels, bekend als 'America's toughest trainer'. Kies een programma set en download iedere week automatisch een nieuwe training. Deze programma sets duren 8 weken en helpen u resultaat gericht uw persoonlijke trainingsdoelen te halen. Leg contact met anderen in de iFit community en vergelijk uw trainingen. Of houdt wedstrijden tegen andere community leden aan de andere kant van de wereld. iFit maakt het mogelijk.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review