> Fitness>Hometrainers>Hometrainer Proform Soft Touch 5.0

Hometrainer Proform Soft Touch 5.0

Hometrainer Proform Soft Touch 5.0

Hometrainer Proform Soft Touch 5.0

De ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer heeft een mooie witte uitstraling die goed tot zijn recht komt in een typische woonkamer of sportruimte. Een veilige keuze, want hij is gemakkelijk aan te passen op uw eigen wensen. 

€ 399,00

Bestellen

Data Sheet

Hometrainers
Vliegwiel -
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 130 kg
Gewicht -
Stuur Verstelbaar JA
Zadel verstelbaar JA
Afmetingen 104 x 52 x 141 cm (LxBxH)
Afmeting verpakking -
Weerstandsysteem Magnetisch
Type lagers Kogellagers
Transportwieltjes JA
Stroomvoorziening Netstroom
Waterpas afstelbaar -
Borstband mogelijkheid NEE
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 21
Aantal user programma's 4
Heart Rate Controlled programma's JA
Aantal wattage programma's 1
Aantal Trainingsniveau's 16
Recovery test -
Lichaamsvetmeting JA
BMI meetbaar JA

Meer informatie

De ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer heeft een mooie witte uitstraling die goed tot zijn recht komt in een typische woonkamer of sportruimte. Een veilige keuze, want hij is gemakkelijk aan te passen op uw eigen wensen. Hij heeft een zadel dat u horizontaal en verticaal kunt verstellen om het apparaat op uw eigen lengte af te stemmen. Gemaakt van een stevig materiaal dat ondersteuning biedt, maar tegelijkertijd voldoende mee beweegt. De verstelbare no-slip handgreep geeft u de mogelijkheid om uw eigen favoriete sporthouding aan te nemen. In een goede sporthouding raakt uw lichaam minder snel vermoeid, en kunt u langer trainen. Klaar met uw oefening? De ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer zet u gemakkelijk aan de kant met de handige transportwieltjes.


Het overzichtelijke verlichte LCD touchscreen van de ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer laat de programma opties zien. Train met uw hartslag, kies uw eigen fitness doel, of stel uw eigen programma samen. De Soft Touch 5.0 geeft u keuzes genoeg. Onder de 21 programma's vindt u een handmatig programma, 10 doelgerichte programma's, 4 hartslag gestuurde programma's, een wattage programma en een Body Fat programma dat uw BMI en vetpercentage berekent. Volg uw vorderingen op het scherm. U heeft de tijd, afstand, weerstand, hartslag, koolhydraat verbranding en calorie verbranding steeds in beeld. Altijd goed zichtbaar door de grote zichthoek van het scherm, dat door mensen van iedere lengte goed te lezen is. Kies de juiste intensiteit voor uw training uit de 16 beschikbare opties. U past de weerstand op ieder gewenst moment gemakkelijk elektronisch aan, soepel en wrijvingsloos met het stille weerstandssysteem van ProForm..

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review