> Fitness>Hometrainers>Hometrainer Flow Fitness Turner DHT75 UP

Hometrainer Flow Fitness Turner DHT75 UP

Hometrainer Flow Fitness Turner DHT75 UP

Hometrainer Flow Fitness Turner DHT75 UP

De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag gestuurd trainen maken de DHT75 UP geschikt voor sporters van jong tot oud. Deze hometrainer is van alle gemakken voorzien en ideaal voor thuisgebruik. Het kantelbare stuur en het verstelbare zadel zorgen ervoor dat u altijd in de juiste positie zit.

€ 339,00

Bestellen

Data Sheet

Hometrainers
Vliegwiel 10KG roterende massa
Garantie Voorrijkosten: 2 jaar Onderdelen: 3 jaar Frame: 10 jaar
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 120KG
Stuur Verstelbaar Ja
Zadel verstelbaar Ja
Afmetingen 87x51x134cm (LxBxH)
Weerstandsysteem Permanent Magneet Systeem
Type lagers Kogellagers
Transportwieltjes Ja
Stroomvoorziening Adapter
Waterpas afstelbaar Ja
Borstband mogelijkheid JA
Aantal Programma's 21
Aantal user programma's 1
Heart Rate Controlled programma's 3
Aantal wattage programma's 1
Aantal Trainingsniveau's 32
BMI meetbaar Ja

Meer informatie

De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag gestuurd trainen maken de DHT75 UP geschikt voor sporters van jong tot oud. Deze hometrainer is van alle gemakken voorzien en ideaal voor thuisgebruik. Het kantelbare stuur en het verstelbare zadel zorgen ervoor dat u altijd in de juiste positie zit. Met de handsensoren of de optionele hartslagband kunt u uw hartslag meten. De ruim 21 programma’s bieden voor elke sporter een uitdaging.

Compact en comfortabel
Het frame is een hoge kwaliteit staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik.

Zeer lage instap
De DHT75 UP heeft de laagste instap in de markt. U hoeft uw been nauwelijks op te tillen om op of af te stappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure.

Hartslag gestuurd trainen
De DHT75 UP bevat 3 hartslag gestuurde programma’s. Hiermee kan op een vooraf bepaald hartslagniveau getraind worden. De computer past automatisch de weerstand aan om op het juiste hartslagniveau te blijven. Een Flow Fitness borstband wordt hierbij aangeraden (niet standaard bijgeleverd)

21 Trainingsprogramma’s
De trainingscomputer bevat een grote variatie van maar liefst 21 programma’s. Zo kunt u onder andere kiezen uit 3 hartslag gestuurde, 12 voorgeprogrammeerde of 1 zelf in te stellen trainingsprogramma’s.

Soepele magnetische weerstand
Het wrijvingsloze magneet weerstandsysteem zorgt voor een comfortabele en soepele beweging.

Handig stuur met hartslagsensoren
Het stuur kan op diverse manieren worden vastgepakt. Een sportieve houding of recht op positie is mogelijk. Tevens bevat het 2 handige hartslagsensoren die de handhartslag tijdens het trainen registreert. Een Flow Fitness borstband gebruiken is ook mogelijk, maar wordt niet standaard bijgeleverd.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review