> Fitness>Hometrainers>Hometrainer Flow Fitness Turner DHT175i

Hometrainer Flow Fitness Turner DHT175i

Hometrainer Flow Fitness Turner DHT175i

Hometrainer Flow Fitness Turner DHT175i

Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT175i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s. Maar nog veel leuker is het om de DHT175i via Bluetooth te koppelen aan uw smartphone of tablet en beleef buiten, binnen.

€ 399,00

Bestellen

Data Sheet

Hometrainers
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid JA

Meer informatie

Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT175i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s. Maar nog veel leuker is het om de DHT175i via Bluetooth te koppelen aan uw smartphone of tablet en beleef buiten, binnen. Zo kunt u gratis gebruik maken van apps als Kinomapp, Fithighway, iConsole+ en iRoute en maakt u van uw workout een ware beleving. Fiets langs de mooiste plekken op de wereld, daag anderen uit, vergelijk uw vorige trainingen om te zien of u progressie maakt. Fietsen in uw eigen omgeving was nog nooit zo leuk!

Van alle gemakken voorzien!

Eenvoudig te verplaatsen

De DHT175i kan eenvoudig verreden worden door middel van de zeer handige transportwieltjes om het apparaat op te bergen na een training.

32 weerstandniveaus

Het magnetische weerstandsysteem biedt een breed scala van 32 niveaus. Van geen weerstand voor cardiotraining tot zeer zwaar voor krachttraining.

Smart Wheel bediening

De trainingscomputer is te bedienen door het unieke en innovatieve Smart Wheel. Hiermee loopt u eenvoudig door het menu en bevestigt u uw keuze door de knop in te drukken.

Trainen met apps (Android/IOS)

Deze hometrainer is eenvoudig te koppelen aan uw tablet of smartphone (eenmalig in te stellen), omdat deze een Bluetooth ontvanger bevat. U kunt de mogelijkheden enorm uitbreiden door middel van de verschillende gratis apps die u kunt downloaden (Kinomapp, Fithighway, iConsole+ en iRoute).

Handig stuur met hartslagsensoren

Het stuur kan op diverse manieren worden vastgepakt. Zowel een sportieve houding en rechtop positie is mogelijk. Tevens bevat het 2 handige hartslagsensoren in de handvaten die de handhartslag tijdens het trainen registreert. Een borstband gebruiken is ook mogelijk, maar deze wordt niet standaard bijgeleverd.

Niets is zo vervelend om eerst uit te zoeken hoe een trainingscomputer van een fitnessapparaat werkt, voordat u met uw workout kunt beginnen. Voor de DHT175i geldt: gemak dient de mens. Want met het unieke Smart Wheel kunt u eenvoudig het menu doorlopen en uw keuze met een simpele druk op de knop bevestigen.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review