> Fitness>Hometrainers>Hometrainer ProForm Racer 4S

Hometrainer ProForm Racer 4S

Hometrainer ProForm Racer 4S

Hometrainer ProForm Racer 4S

Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt versterken of wilt revalideren de hometrainer is nog steeds een ongekend populair fitnessapparaat om al je sportieve doelen te behalen.

€ 349,00

Bestellen

Data Sheet

Hometrainers
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 140 kg
Gewicht 29 kg
Stuur Verstelbaar JA
Zadel verstelbaar JA
Afmetingen 120 x 67 x 154 cm (LxBxH)
Weerstandsysteem Magnetisch
Transportwieltjes JA
Stroomvoorziening Netstroom
Borstband mogelijkheid NEE
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 21
Aantal user programma's 4
Aantal Trainingsniveau's 24
Lichaamsvetmeting JA
BMI meetbaar JA

Meer informatie

ProForm Racer 4S ergometer hometrainer


Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt versterken of wilt revalideren de hometrainer is nog steeds een ongekend populair fitnessapparaat om al je sportieve doelen te behalen.

 

De ProForm Racer 4S Hometrainer is een comfortabel fitnessapparaat waar veel mensen zich prettig bij zullen voelen. Het begint bij de grote comfortabele zitting, die zowel horizontaal als verticaal gemakkelijk te verstellen is. Dat maakt het voor iedereen mogelijk om een goede trainingshouding te vinden. Het stuur is ook verstelbaar in ‘Race Stand’ en kan op meerdere plekken worden vastgehouden zodat deze hometrainer geschikt is voor meerdere gebruikers. Een goed leesbaar display met achtergrond verlichting en stevige handgrepen met ingebouwde hartslag sensoren helpen ook mee.  Verder is de Racer 4S gemakkelijk te verplaatsen met de transportwielen. Ideaal als je deze hometrainer niet steeds midden in de kamer wilt laten staan.

 

 Programma's van de ProForm Racer 4S Hometrainer


Haal het meeste uit uw oefening met de 21 programma's van de Racer 4S. Kies uit de 10 voorgeprogrammeerde trainingen, de 4 verschillende hartslag gestuurde programma's, de 4 zelf in te stellen gebruikersprogramma's, het wattage programma, het programma met lichaamsvetmeting en het handmatige programma. De voorgeprogrammeerde trainingen zijn doelgericht. Een goede keuze voor iedereen die graag meer vet wil verbranden of aan zijn conditie wil werken. De hartslag gestuurde programma's geven je trainingen die perfect op je eigen lichamelijke toestand zijn afgestemd. De gebruikersprogramma's laten je zelf je keuzes maken. Met het wattage programma kun je de intensiteit van je  training perfect constant houden. Het handmatige programma geeft je alle controle over je training. Naast deze programma's heeft de ProForm Racer 4S ook nog een programma met lichaamsvet meting die een schatting geeft van je BMI, BMR en vetpercentage. En een hartslag herstel test die je inzicht geeft in je huidige fysieke toestand.

 

Verander je moeilijkheidsgraad


Op elk gewenst moment kun je de weerstand op het display verhogen of verlagen. Met 24 verschillende moeilijkheidsgraden bepaal je zelf de intensiteit van je oefening. Schakelen tussen de verschillende moeilijkheidsgraden gaat vloeiend.

 

Ergometer


De ProForm Racer 4 S is een Ergometer hometrainer. Je kunt het aantal watt waarop je wilt trainen via de computer zelf instellen. De computer zorgt ervoor dat je op dit ingestelde vermogen blijft trainen ongeacht hoe snel of langzaam je beweegt. Deze wijze van trainen is zeer geschikt om aan je conditie te werken doordat de computer zorgt voor een constante trainingsintensiteit. Via de computer kun je de weerstand van de magneet in het apparaat aanpassen. Hierdoor kun je zwaarder of juist lichter bewegen. Ook is het mogelijk om één van de programma's in de computer te kiezen.

 

Specificaties


 • Groot verlicht display met weergave van snelheid, tijd, afstand, hartslag, wattage en aantal verbrande calorieën
 • Ergometer
 • Zelf oprichtende pedalen met verstelbare voetriemen
 • 21 programma’s
 • Display eenvoudig te bedienen door middel van snel toetsen
 • Belastbaar gewicht 140 kg
 • 24 digitale weerstandslevels
 • Lichaamsvetmeting (BMI, BMR en vetpercentage)
 • Hartslaghersteltest
 • Comfortabel zadel zowel horizontaal als verticaal instelbaar
 • Stuur ook verstelbaar in ‘Race stand’
 • Hartslagmeting via handgripsensoren
 • Transportwielen
 • ‘Love the world’ certificaat
 • Waterpas afstelbaar
 • Belastbaar tot 140 kg

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review