> Fitness>Hometrainers>Hometrainer ProForm Train N

Hometrainer ProForm Train N

Hometrainer ProForm Train N

Hometrainer ProForm Train N

De ProForm Train N Hometrainer is heerlijk sporten en uzelf uitdagen. Uw eigen prestaties verbeteren met de interval trainingen, of een stevige bergbeklimming simuleren. Binnen de 11 programma's van de Train N vindt u genoeg mogelijkheden.

€ 235,00

Bestellen

Data Sheet

Hometrainers
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 130 kg
Gewicht 20,2 kg
Afmetingen 101 x 49 x 124 cm (LxBxH)
Weerstandsysteem Magnetisch
Stroomvoorziening Batterijen
Borstband mogelijkheid NEE
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 11
Aantal user programma's 1
Aantal Trainingsniveau's 8

Meer informatie

De ProForm Train N Hometrainer is heerlijk sporten en uzelf uitdagen. Uw eigen prestaties verbeteren met de interval trainingen, of een stevige bergbeklimming simuleren. Binnen de 11 programma's van de Train N vindt u genoeg mogelijkheden. En één keer op het display kijken is genoeg voor een totaal overzicht. Vlak onder het verlichte LCD scherm staan alle programma's weergegeven met een handig icoontje dat u vertelt wat ze doen. Geen zin in een helling of een hartslag gestuurd programma? Dan kunt u altijd nog kiezen voor het handmatige programma. Kies op het display uw favoriete weerstand uit de 8 digitale opties en begin met fietsen. Op ieder moment kunt u de weerstand bijstellen om constant op uw eigen ideale niveau te sporten.

 

Na het sporten heeft u geen last van de ProForm Train N Hometrainer. Hij is gemakkelijk te verplaatsen met de transportwieltjes en klein genoeg om aan de kant te zetten. En hij is milieuvriendelijk. Want ProForm compenseert alle broeikasgassen die tijdens de productie en het vervoer van de Train N ontstaan. 'Love the World' zoals ze bij ProForm zeggen.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review