> Fitness>Crosstrainers>Crosstrainer ProForm 320i Front Drive Ergometer

Crosstrainer ProForm 320i Front Drive Ergometer

Crosstrainer ProForm 320i Front Drive Ergometer

Crosstrainer ProForm 320i Front Drive Ergometer

Train voor resultaten met de 16 verschillende programma's van de ProForm 320i Front Drive Ergometer Crosstrainer. Deze crosstrainer heeft 8 programma's om calorieën te verbranden en 8 wattage programma's om prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren.

  • Ja (+ €35,00)
  • Nee

€ 649,00

Bestellen

Data Sheet

Crosstrainer
Vliegwiel 21 KG Roterende massa
Weerstand Elektronisch
Positie Vliegwiel Front Driven
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 130 KG
Gewicht 60 KG
Afmetingen 169 x 63 x 168cm (LxBxH)
Afmeting verpakking 127 x 46 x 65cm (LxBxH)
Weerstandsysteem Magnetisch
Type lagers Kogellagers
Transportwieltjes JA
Stroomvoorziening JA
Voetsteunen instelbaar NEE
Waterpas afstelbaar JA
Borstband mogelijkheid JA
Type Display LCD
Verlicht Display NEE
Aantal Programma's 16
Aantal wattage programma's 8
Aantal Trainingsniveau's 16
Recovery test NEE

Meer informatie

Train voor resultaten met de 16 verschillende programma's van de ProForm 320i Front Drive Ergometer Crosstrainer. Deze crosstrainer heeft 8 programma's om calorieën te verbranden en 8 wattage programma's om prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. De programma's gebruiken de 16 verschillende weerstand niveaus om je oefeningen doelgericht en efficiënt te maken. Iedere wisseling van weerstand gaat geruisloos met het Silent Magnetic Resistance systeem dat kraken en piepen voorkomt. Het speciale "inertia enhanced" vliegwiel houdt de beweging vloeiend en soepel. De extra grote pedalen van de ProForm 320i zetten de vliegwiel beweging om in een ergonomische looppas. Je zet stappen van 43 cm (17 inch), voor de meeste mensen een aangename staplengte. De relatief kleine 6 cm ruimte tussen de pedalen geeft je een stabiel en natuurlijk gevoel.

Loop je eigen tempo op je eigen muziek. De ProForm 320i speelt jouw muziek af als je een MP3 speler of iPod op de muziekpoort aan sluit. De ingebouwde boxen van deze crosstrainer geven een rijk geluid om lekker op door te stappen. Wil je meer dan geluid, zet dan je tablet in de houder en kijk een film of bezoek een website. Je tablet bedekt het LCD scherm niet, zodat je altijd terug kan schakelen naar je trainingsgegevens. Op het display staan je afstand, snelheid, wattage en aantal omwentelingen per minuut. Je kunt hier ook je hartslag zien als je de hartslag sensoren van de 320i vast houdt of een hartslag metende BlueTooth borstband draagt. Vlak onder het display zit de waterfles houder die jou helpt om uitdroging tijdens het sporten te voorkomen.

De ProForm 320i Front Drive ergometer crosstrainer verplaats je met de transportwielen als je in een andere kamer wilt sporten. Voor de televisie bijvoorbeeld. De 320i heeft stelpoten om hem in iedere kamer opnieuw waterpas neer te zetten.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review