> Fitness>Crosstrainers>Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 500i

Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 500i

Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 500i

Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 500i

De NordicTrack Audiostrider 500 is een stijlvolle en duurzame crosstrainer die vol zit met handige opties om snel resultaat te krijgen. Het is gemakkelijk om gemotiveerd te blijven trainen. Je hebt namelijk 20 standaard aanwezige programma's en eindeloze hoeveelheid trainingsopties door de iFit Live optie.

NTIVEL73014

€ 699,00

Bestellen

Meer informatie

De NordicTrack Audiostrider 500 is een stijlvolle en duurzame crosstrainer die vol zit met handige opties om snel resultaat te krijgen. Het is gemakkelijk om gemotiveerd te blijven trainen. Je hebt namelijk 20 standaard aanwezige programma's en eindeloze hoeveelheid trainingsopties door de iFit Live optie. Deze 20 programma's zijn ontworpen door een gecertificeerde personal trainer om oefeningen zo effectief mogelijk te maken. 10 van deze programma's zijn ontworpen om snel calorieën te verbranden, en de andere 10 om uw prestaties te verbeteren. De programma's passen automatisch de weerstand voor u aan, maar u kunt ook op ieder moment zelf uw weerstand verstellen binnen de 20 aanwezige opties. Dit bijstellen gaat gemakkelijk en soepel met het bekende NordicTrack "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem. De 46 cm staplengte is een aangename beweging voor de meeste gebruikers.

U kunt uw training volgen op het 5 inch display. Dit display is verlicht, en altijd gemakkelijk af te lezen. Uw training wordt weergegeven op een virtuele 400 meter 'racebaan' om u nog meer te motiveren. Hier vindt u gegevens zoals de afstand en trainingstijd, maar ook uw hartslag als u de sensoren van de Audiostrider vast houdt. Als u liever uw handen vrij heeft, kunt u ook kiezen voor een hartslagmetende draadloze borstband. Onder de knoppen van het display vindt u de audiopoort van deze crosstrainer. Als u hier uw eigen muziekspeler op aansluit, hoort u het geluid door de boxen van de NordicTrack Audiostrider 500 crosstrainer. Vanaf nu heeft u dus tijdens het trainen geen oordopjes meer nodig heeft om naar uw MP3 speler of iPod te luisteren.

U haalt het meeste uit deze crosstrainer met het optioneel bij te bestellen iFit Live. Dit revolutionaire trainingsprogramma helpt u om nog meer uit uw oefeningen te halen. Hiermee kunt u zelf uw route instellen op Google Maps, en met streetview genieten van uw gekozen omgeving tijdens het trainen. Of een route lopen waarbij u zich beweegt door een HD video, en geniet van de sfeervolle omgeving. Of een training van een professionele personal trainer downloaden die perfect bij uw eigen fitness doelen past.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review