> Fitness>Crosstrainers>Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 400i

Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 400i

Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 400i

Crosstrainer NordicTrack Audiostrider 400i

Versnel de weg naar je eigen fitness doelen met de NordicTrack Audiostrider 400i Crosstrainer. Dit aantrekkelijke apparaat geeft je de mogelijkheid om sneller af te vallen en je spieren te versterken met in totaal 20 verschillende programma's. 10 programma's om effectiever calorieën te verbranden en 10 om je prestaties te verhogen. 

 

NTIVEL84014

€ 649,00

Bestellen

Data Sheet

Crosstrainer
Vliegwiel 15 kg Roterende massa
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 150 kg
Gewicht 57 kg
Afmetingen 145 x 57,5 x 172 cm (LxBxH)
Weerstandsysteem Magnetisch
Type lagers Kogellagers
Stroomvoorziening Netstroom
Voetsteunen instelbaar NEE
Borstband mogelijkheid JA
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 20
Aantal Trainingsniveau's 20
Recovery test NEE
Lichaamsvetmeting NEE
BMI meetbaar NEE

Meer informatie

Versnel de weg naar je eigen fitness doelen met de NordicTrack Audiostrider 400i Crosstrainer. Dit aantrekkelijke apparaat geeft je de mogelijkheid om sneller af te vallen en je spieren te versterken met in totaal 20 verschillende programma's. 10 programma's om effectiever calorieën te verbranden en 10 om je prestaties te verhogen. Het is allemaal ontworpen door professionele personal trainers. Ontdek hoe fitness een leuk moment van de dag wordt en laat je motiveren door de mogelijkheden van de NordicTrack Audiostrider 400i Crosstrainer.

Kies op het 5 inch display van de NordicTrack Audiostrider 400i Crosstrainer welk trainingsprogramma je wilt volgen of selecteer je eigen moeilijkheidsgraad uit de 20 verschillende weerstanden . Deze crosstrainer is gemakkelijk te gebruiken dankzij zijn duidelijke navigatie, en heldere achtergrondverlichting. Hier staan tijdens het sporten je trainingsgegevens. Weergegeven in de vorm van een 400 meter racetrack, om je te motiveren het uiterste uit jezelf te halen. Gebruik de handsensoren of van de Audiostrider, of je eigen draadloze borstband, om ook je hartslag op het racetrack te volgen.

Ook kun je tijdens het sporten een bidon of drinkfles kwijt in de houder bij het display, zodat je niet hoeft te stoppen om te drinken. Je kunt je eigen muziek luisteren via de ingebouwde boxen van de Audiostrider 400i als je je eigen iPod of MP3 speler aansluit op de muziekpoort van de crosstrainer. Dat klinkt een stuk mooier dan de meeste oordopjes. De crosstrainer heeft transportwielen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is naar een plek waar hij niet in de weg staat.

Voor sporters die alles uit hun crosstrainer willen halen is er een iFit Live aansluiting. Bestel iFit Live bij om toegang te krijgen tot ongekende trainingsmogelijkheden. Maak zelf je trainingsprogramma met Google Maps.
- Teken een route op de landkaart, en volg je training in Google Streetview. De NordicTrack Audiostrider 400 past automatisch de weerstand aan om het terrein te simuleren waar je overheen loopt.
- Laat je motiveren door Jillian Michaels, "America's toughest trainer". Deze bekende Amerikaanse personal coach heeft haar eigen trainingsmethodes voor iFit Live ontworpen. Ze heeft onder andere programma's gemaakt om af te vallen, om fit te worden, en je prestaties te verbeteren. Kies je doel, en ga aan de slag terwijl haar stem je aanmoedigt.
- Breng je training naar een hoger niveau, met je eigen iFit fitness profiel. Houdt bij hoeveel calorieën je iedere week verbrandt, en hoe je prestaties omhoog gaan.
- Train door adembenemende video programma's. Terwijl je sport, zie je jezelf bewegen door aantrekkelijke landschappen.
- Daag vrienden uit voor een wedstrijd. Iedereen in zijn eigen huis, op zijn eigen fitnessapparaat. Samengebracht via de iFit community.
- En ontdek alle andere mogelijkheden die iFit Live je nog meer biedt.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review