> Fitness>Crosstrainers>Crosstrainer ProForm Cross A

Crosstrainer ProForm Cross A

Crosstrainer ProForm Cross A

Crosstrainer ProForm Cross A

Een mooi apparaat dat in ieder huis past. De ProForm Cross A crosstrainer is gemakkelijk te verplaatsen met de transportwielen, en op iedere positie snel waterpas te stellen met de stelvoeten aan de achterkant. Ideaal om de stabiliteit te verhogen op ongelijkmatige vloeren. 

€ 399,00

Bestellen

Data Sheet

Crosstrainer
Vliegwiel 10 kg Roterende massa
Weerstand Elektronisch
Positie Vliegwiel Rear Driven
Garantie 3 Jaar
Garantie aan huis JA
Gebruik Thuis
Belastbaar gewicht 130 kg
Afmetingen 129 x 70 x 161 cm (LxBxH)
Weerstandsysteem Magnetisch
Type lagers Kogellagers
Transportwieltjes JA
Stroomvoorziening Netstroom
Voetsteunen instelbaar NEE
Waterpas afstelbaar JA
Borstband mogelijkheid NEE
Type Display LCD
Verlicht Display JA
Aantal Programma's 11
Heart Rate Controlled programma's 1
Aantal Trainingsniveau's 8
Recovery test NEE
Lichaamsvetmeting NEE
BMI meetbaar NEE

Meer informatie

Een mooi apparaat dat in ieder huis past. De ProForm Cross A crosstrainer is gemakkelijk te verplaatsen met de transportwielen, en op iedere positie snel waterpas te stellen met de stelvoeten aan de achterkant. Ideaal om de stabiliteit te verhogen op ongelijkmatige vloeren. Ook de extra grote anti-slip pedalen helpen uw oefening stabieler te maken. U kunt zelf tijdens het sporten uw voeten verzetten, en uw eigen favoriete houding kiezen.

 

Het aantrekkelijk ontworpen display met achtergrond verlichting maakt het gemakkelijk om uw tijd, snelheid, afstand en calorie verbruik bij te houden. Deze gegevens zijn overzichtelijk weergegeven, en navigeren tussen trainingsdata en programma's wordt gemakkelijk gemaakt door de gevoelige toetsen van de ProForm Cross A. De verschillende programma's zijn ontworpen om automatisch de weerstand aan te passen en u een doelgerichte training voor te schotelen. Kies uw eigen weg naar succes uit de 11 verschillende opties. Hiervan is er één hartslag gestuurd, en één handmatig. De rest is geprogrammeerd om specifieke doelen te behalen. Wilt u tijdens een programma toch liever een andere weerstand hebben? Schakel dan tussen de 8 verschillende moeilijkheidsgraden van de ProForm Cross A crosstrainer. Weerstandsveranderingen gaan soepel met het vloeiende en wrijvingsloze weerstandssyteem waar ProForm om bekend staat. Haal het meeste uit uw oefening door de hartslag metende sensoren in het stuur vast te houden. Dan kunt u uw hartslag bij houden op het display en uw oefening nog beter op uw huidige conditie afstemmen.

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Plaats een review
hide form
Rating:
Name:
Email:
Subject:
Text:
  Captcha
  Plaats een review