> Retourneren


'Ik wil mijn aankoop retourneren. Is dat mogelijk?''

Ja, dit is mogelijk als uw aankoop niet voldoet aan uw verwachtingen. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier, die u hieronder kunt downloaden. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt bij het bestellen, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor u kosteloos.

Let op:
U dient altijd vooraf telefonisch contact met ons op te nemen via 0031478-542144.

Verzendinstructies bij retournering
- Indien het een licht pakket (t/m 30kg) betreft, kunt u het terugsturen met een pakketdienst. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
- Indien het een zwaarder pakket (boven 30kg) betreft, moet de verzending via een transportbedrijf. Hiervoor kunt u bij ons een ophaalafspraak maken, onze transporteur komt het product dan bij u ophalen. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
- Uiteraard kunt u het product ook zelf terugbrengen naar ons, hiermee bespaart u de verzendkosten.

Retourvoorwaarden

- Retournering binnen 14 dagen na ontvangst bestelling.
- Het artikel is ongebruikt, onbeschadigd, schoon en compleet.
- Het artikel wordt in een zo oorspronkelijk mogelijke staat teruggestuurd.
- De retourzending wordt degelijk verpakt in een kartonnen doos zodat deze tijdens het transport niet beschadigd kunnen raken.
- U vermeld duidelijk uw ordernummer en uw gegevens bij uw retour.

Indien de retournering niet volgens bovenstaande regels is aangeleverd, kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Wij vragen u om bij het retourneren een begeleidende brief toe te voegen, waarin de reden voor retourneren staat vermeld.

Klik op het PDF icoon om het herroepingsformulier te downloaden.


Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys