> Fitness>Roeiers

Roeiers Er zijn 20 producten

Roeiers

RoeitrainerDe roeitrainer is een prima fitness apparaat wanneer u wilt werken aan uw conditie of uithoudingsvermogen. Het grote voordeel van dit fitnessapparaat is dat u verschillende spiergroepen tegelijkertijd traint. De spieren van uw rug, buik, benen en armen worden tijdens de training versterkt en...  Meer

RoeitrainerDe roeitrainer is een prima fitness apparaat wanneer u wilt werken aan uw conditie of uithoudingsvermogen. Het grote voordeel van dit fitnessapparaat is dat u verschillende spiergroepen tegelijkertijd traint. De spieren van uw rug, buik, benen en armen worden tijdens de training versterkt en getraind.

De meeste mensen zijn bekend met de roeitrainer vanuit de sportschool. Tegenwoordig wordt dit apparaat steeds vaker gebruikt voor thuisgebruik.

Met een roeitrainer in huis hoeft u de deur niet meer uit om toch even die beweging te krijgen, die u anders niet had gehad. Het voordeel van een roeitrainer thuis is dat hij ook eenvoudig op te bergen is. Vaak is een roeitrainer zo gemaakt dat u ze eenvoudig op kunt klappen en ergens in de hoek van de kamer kunt zetten.
U kunt thuis zelf uw eigen trainingsniveau instellen door de weerstand aan te passen. Hieronder vindt u de variaties die een roeitrainer kan hebben met betrekking tot de weerstand.

Weerstand:
De hoeveelheid weerstand waarmee u roeit bepaalt hoe zwaar uw training is. Hoe meer weerstand, hoe zwaarder de training. Roeitrainers zijn aan de hand van verschillende weerstandsystemen in te delen in 2 verschillende categorieën:

- Luchtweerstand
De weerstand bij de roeitrainer met luchtweerstand wordt bepaald door de kracht die u zelf uitoefent op het apparaat. Zo kunt u dus zelf bepalen hoe licht of zwaar u traint. Door harder aan de kabel te trekken maakt u het trainingsniveau voor uzelf zwaarder. De luchtweerstand op het schoepenrad wordt dan verhoogd en het roeien zal zwaarder gaan. Door de verplaatsing van de lucht ontstaat er een geluid dat door sommigen als motiverend en opzwepend wordt ervaren, maar door anderen juist als storend. Het is met deze roeitrainers moeilijk om zwaar te trainen met een laag tempo. Hier geldt immers hoe hoger het tempo waarmee u roeit, hoe hoger de weerstand.

- Magneetweerstand
De weerstand is gemakkelijk aan te passen en vrij instelbaar bij de magneetgeremde roeitrainer. Met een magneet langs het vliegwiel kan de weerstand heel gemakkelijk worden ingesteld naar eigen voorkeur. Door de magneet dichter tegen het wiel te plaatsen kan het roeien zwaarder worden gemaakt. Dit kan handmatig (magneetweerstand) of met een druk op de knop (elektromagneet).

Hide

 • Roeiapparaat Sven member of Kettler

  Roeiapparaat Sven member of Kettler

  Roeitrainer met chromen roeibeugel en Hydraulische cilinders, waarvan de druk toeneemt bij een snellere beweging regelbare trekkracht eenvoudig te verstellen. Stevig onderstel van staal en aluminium (cpoxy coating), beweegbare voetsteunen, lichtglijdend zitje .Met uitvoerige montage handleiding.

  Roeitrainer met chromen roeibeugel en Hydraulische cilinders, waarvan de druk toeneemt...

  Roeitrainer met chromen roeibeugel en Hydraulische cilinders, waarvan de druk toeneemt bij een snellere beweging regelbare trekkracht eenvoudig te verstellen. Stevig onderstel...

  € 110,00

  bestellen
  Bekijken
 • Proform R350 Roeitrainer

  Roeitrainer Proform R350

  De Proform 350 Roeitrainer is de ideale roeitrainer voor thuis. Het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem van ProForm garandeert een flexibele en stille oefening die op ieder moment is aan te passen. Schakel eenvoudig tussen de 10 verschillende weerstand niveaus van de ProForm 350 en kies de intensiteit die het beste bij u past.

  De Proform 350 Roeitrainer is de ideale roeitrainer voor thuis. Het gepatenteerde...

  De Proform 350 Roeitrainer is de ideale roeitrainer voor thuis. Het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem van ProForm garandeert een flexibele en stille...

  € 295,00

  bestellen
  Bekijken
 • Magnetische Roeitrainer Pec Sports

  Magnetische Roeitrainer Pec Sports

  Magnetische Roeitrainer- Roeimachine met centrale roeibeweging.- Trekkoordaandrijving met in stappen instelbare weerstand van 8 standen- Comfortabel en rustig lopende rolzit.- Extra groot display met duidelijke weergave van tijd, calorieën, aantal roeislagen (roeislagteller), omwentelingen per minuut.- De roeimachine is eenvoudig opklapbaarDe roeitrainer is belastbaar tot circa 130kg

  Magnetische Roeitrainer- Roeimachine met centrale roeibeweging.- Trekkoordaandrijving...

  Magnetische Roeitrainer- Roeimachine met centrale roeibeweging.- Trekkoordaandrijving met in stappen instelbare weerstand van 8 standen- Comfortabel en rustig lopende rolzit.-...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 499,00 € 359,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeiapparaat Magnetisch Pliant Oxford Horox

  Roeiapparaat Magnetisch Pliant Oxford Horox

  Roeiapparaat Pliant Horox Oxford.- Pliant Oxford roeimachine met centrale roeibeweging (Dit is de zwaardere versie en opvolger van de Pliant Camebridge).- Trekkoordaandrijving met in stappen instelbare weerstand.

  Roeiapparaat Pliant Horox Oxford.- Pliant Oxford roeimachine met centrale roeibeweging...

  Roeiapparaat Pliant Horox Oxford.- Pliant Oxford roeimachine met centrale roeibeweging (Dit is de zwaardere versie en opvolger van de Pliant Camebridge).- Trekkoordaandrijving...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 399,00 € 389,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeiapparaat Joy Sport Concept Air Power

  Roeiapparaat Joy Sport Concept Air Power

  Met de Joy Sport Concept Air Power treft u een luchtroeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

  Met de Joy Sport Concept Air Power treft u een luchtroeitrainer aan van zeer hoge...

  Met de Joy Sport Concept Air Power treft u een luchtroeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 599,00 € 399,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeitrainer Flow Fitness Driver DMR250

  Roeitrainer Flow Fitness Driver DMR250

  Deze zeer scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige roeitrainer is een uitstekend trainingsproduct voor het efficiënt verbranden van vet en het opbouwen van spierkracht.

  Deze zeer scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige roeitrainer is een uitstekend...

  Deze zeer scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige roeitrainer is een uitstekend trainingsproduct voor het efficiënt verbranden van vet en het opbouwen van spierkracht.

  € 449,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeitrainer Tunturi Competence R20

  Roeitrainer Tunturi Competence R20

  De Tunturi Roeitrainer Competence R20 is het instapmodel uit de nieuwe lijn van Tunturi cardio toestellen.Voor diegene die alleen willen roeien en niet geinteresserd zijn in een display met vele trainingsmogelijkheden is de manuele bediening ideaal. De weerstand is eenvoudig instelbaar. Als de roeier opgeklapt is neemt deze weinig ruimte in beslag. Verder is deze roeitrainer geruisloos.

  De Tunturi Roeitrainer Competence R20 is het instapmodel uit de nieuwe lijn van Tunturi...

  De Tunturi Roeitrainer Competence R20 is het instapmodel uit de nieuwe lijn van Tunturi cardio toestellen.Voor diegene die alleen willen roeien en niet geinteresserd zijn in een...

  € 499,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeitrainer Flow Fitness Driver DMR800

  Roeitrainer Flow Fitness Driver DMR800

  Een eenvoudig op te bergen roeitrainer voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve training met een hoog calorieverbruik. Tijdens een training op de roeitrainer gebruikt u (bijna) alle spiergroepen.

  Een eenvoudig op te bergen roeitrainer voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve...

  Een eenvoudig op te bergen roeitrainer voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve training met een hoog calorieverbruik. Tijdens een training op de roeitrainer gebruikt u...

  € 549,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeier Kettler Rower

  Roeier Kettler Rower

  Verhoog uw prestatievermogen met een roeiapparaat. De Kettler Rower spreekt bijna alle spiergroepen van het lichaam aan en heeft een positieve werking op uw conditie en uw welbevinden. Verstelbare voetlussen en de instelbare roeiweerstand maken voor iedereen de juiste training mogelijk.

  Verhoog uw prestatievermogen met een roeiapparaat. De Kettler Rower spreekt bijna alle...

  Verhoog uw prestatievermogen met een roeiapparaat. De Kettler Rower spreekt bijna alle spiergroepen van het lichaam aan en heeft een positieve werking op uw conditie en uw...

  € 569,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeiapparaat Dunlop Air-750

  Roeiapparaat Dunlop Air-750

  Modern roeiapparaat, fitnesscentrum model met trekketting aandrijving.Computer voor weergave:- Calorieverbruik- Tijd- Afstand- SnelheidGewicht: 20KGAfmetingen opgesteld: 212x53x75 cm (LxBxH)Deze roeier is opklapbaar en daardoor plaatsbesparend.Gebruikerslimiet: 135kg en 195cm.

  Modern roeiapparaat, fitnesscentrum model met trekketting aandrijving.Computer voor...

  Modern roeiapparaat, fitnesscentrum model met trekketting aandrijving.Computer voor weergave:- Calorieverbruik- Tijd- Afstand- SnelheidGewicht: 20KGAfmetingen opgesteld:...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 749,00 € 599,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeitrainer Kettler Rower

  Roeitrainer Kettler Rower

  Met de Kettler Rower spreek je al je spiergroepen aan. Deze roeimachine maakt het mogelijk thuis fit te blijven en is geschikt voor gebruikers van beginner tot gevorderd. Je kunt handmatig variatie in je training aanbrengen door de 8 weerstandniveaus te gebruiken. Hierdoor train je altijd op de gewenste intensiteit. 

  Met de Kettler Rower spreek je al je spiergroepen aan. Deze roeimachine maakt het...

  Met de Kettler Rower spreek je al je spiergroepen aan. Deze roeimachine maakt het mogelijk thuis fit te blijven en is geschikt voor gebruikers van beginner tot gevorderd. Je...

  € 629,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeitrainer ProForm Wave

  Roeitrainer ProForm Wave Power

  ProForm Wave roeitrainer is een stevig model met een solide structuur. De Wave kan tot 130 kg dragen door zijn ontwerp van massief staal en hoogwaardige kunststof onderdelen. Hij kan één van de belangrijkste dingen van een roeitrainer erg goed; de roeibeweging.

  ProForm Wave roeitrainer is een stevig model met een solide structuur. De Wave kan tot...

  ProForm Wave roeitrainer is een stevig model met een solide structuur. De Wave kan tot 130 kg dragen door zijn ontwerp van massief staal en hoogwaardige kunststof onderdelen....

  € 649,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeiapparaat Infiniti R-100

  Roeiapparaat Infiniti R-100

  Merk InfinitiType R100Weerstand Lucht & magneetAantal weerstanden 16Instellen weerstand ElektronischProgramma's 10Hartslagmeting Borstband en sensorenDisplaygegevens Afstand, snelheid, tijd, hartslag, calorieën, RPM, BMIStroomvoorziening 230VKogellagers JaOpklapbaar JaMax. belastbaar gewicht 170 KG

  Merk InfinitiType R100Weerstand Lucht & magneetAantal weerstanden 16Instellen...

  Merk InfinitiType R100Weerstand Lucht & magneetAantal weerstanden 16Instellen weerstand ElektronischProgramma's 10Hartslagmeting Borstband en sensorenDisplaygegevens...

  € 789,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeier TechnoLife Turin Roeier

  Roeier TechnoLife Turin

  De Technolife Turin is een luchtmagnetische roeitrainer die u zonder meer de roeibeleving geeft die u gewend bent vanuit het fitnesscentrum. Door de hoge kwaliteit en de uitgebreide trainingsmogelijkheden zeer geschikt voor gebruik in bedrijfsruimtes ,fysiotherapiepraktijken en thuisgebruik.  

  De Technolife Turin is een luchtmagnetische roeitrainer die u zonder meer de...

  De Technolife Turin is een luchtmagnetische roeitrainer die u zonder meer de roeibeleving geeft die u gewend bent vanuit het fitnesscentrum. Door de hoge kwaliteit en de...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.299,00 € 799,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeier Bonn Concept 2.2

  Roeiapparaat Bonn Germany Concept 2.2

  De Bonn Germany Concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

  De Bonn Germany Concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge...

  De Bonn Germany Concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 999,00 € 899,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeiapparaat Flow Fitness RTX800 roeitrainer (Rood)

  Roeiapparaat Flow Fitness RTX800 roeitrainer (Rood)

  TRANSIT RTX800 RoeitrainerDisplay8 programma's1 handmatig programma5 voorgeprogrammeerde programma's2 hartslag gestuurde programma'sTarget hartslag

  TRANSIT RTX800 RoeitrainerDisplay8 programma's1 handmatig programma5...

  TRANSIT RTX800 RoeitrainerDisplay8 programma's1 handmatig programma5 voorgeprogrammeerde programma's2 hartslag gestuurde programma'sTarget hartslag

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.199,00 € 999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeitrainer Tunturi Performance R50

  Roeitrainer Tunturi Performance R50

  De roeitrainer Tunturi Performance R50 is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren sporter. Je kunt telkens in je workout variëren met de 12 trainingsprogramma's. Je kunt ook jouw training zwaarder of lichter maken door middel van de 16 weerstandsniveaus.  De weerstandsniveaus kun je eenvoudig verstellen via het display.

  De roeitrainer Tunturi Performance R50 is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren...

  De roeitrainer Tunturi Performance R50 is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren sporter. Je kunt telkens in je workout variëren met de 12 trainingsprogramma's. Je kunt...

  € 999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Roeiapparaat Concept 2 Model D (PM3)

  Roeiapparaat Concept 2 Model D (PM3)

  De Concept 2 Model D is ideaal voor Professioneelgebruik. Een veelzijdig trainingsapparaat, waarop iedereen kan trainen, ongeacht niveau, leeftijd, gewicht of conditie.Vindt u de prijs van deze roeier te hoog voor thuisgebruik? Bekijk dan eens de semi-professionele roeitrainer Bonn Germany Cocenpt 2.2 via onderstaande link:http://www.fitness-import.nl/roeiers/732--roeier-bonn-concept-22.html

  De Concept 2 Model D is ideaal voor Professioneelgebruik. Een veelzijdig...

  De Concept 2 Model D is ideaal voor Professioneelgebruik. Een veelzijdig trainingsapparaat, waarop iedereen kan trainen, ongeacht niveau, leeftijd, gewicht of conditie.Vindt u...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.499,00 € 1.299,00

  bestellen
  Bekijken

Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys