> Fitness>Loopbanden

Loopbanden Er zijn 33 producten

Loopbanden

De loopband staat op de eerste plaats in het lijstje van favoriete fitnessapparaten voor thuisgebruik.

De loopband zorgt ervoor dat u snel uw conditie kan verbeter of lichaamsvet verbranden. Hier onder vindt u een aantaal belangrijke zaken waarop u moet letten bij het kopen van een loopband.
Lees deze punten...  Meer

De loopband staat op de eerste plaats in het lijstje van favoriete fitnessapparaten voor thuisgebruik.

De loopband zorgt ervoor dat u snel uw conditie kan verbeter of lichaamsvet verbranden. Hier onder vindt u een aantaal belangrijke zaken waarop u moet letten bij het kopen van een loopband.
Lees deze punten aandachtig door, om de juiste keus te maken bij het aanschaffen van uw loopband, veel plezier het het trainen op uw loopband.

Comfortabel loopvlak van de loopband:
Een goede loopband is te herkennen aan een breed en dus comfortabel loopvlak. Bij een smal loopvlak is de kans groter dat u per ongeluk een misstap maakt en naast de loopband terecht komt. Zeker bij een hogere snelheid kan dit voorkomen. Om het comfort te vergroten beschikken sommige modellen over een zogenaamd schokabsorberend loopvlak. Hierdoor wordt het lopen een stuk minder belastend voor de spieren en gewrichten, waardoor het ook comfortabeler loopt. Dit is zeker fijn als u vaak op de loopband staat en langere afstanden wilt afleggen.

Motoren van de loopband:
Het vermogen van de motor is een belangrijke eigenschap van de loopband. Een sterke motor gaat langer mee, vooral bij lang en intensief trainen. Vaak wordt door de fabrikant aangegeven of het om een geluidsarm type motor gaat. Een goede motor zal bij een hoge snelheid weinig geluidsoverlast veroorzaken. Ideaal als u het fijn vind om op muziek te lopen of gewoon lekker voor de televisie. Ook bent u uw medebewoners niet tot last wanneer u op een geluidsarme loopband traint.

Rollers van de loopband:
Ook een belangrijk onderdeel van de loopband zijn de rollers die de loopband geleiden. Hoe groter de rollers, hoe eenvoudiger de motor een bepaalde snelheid aan kan houden. Het toerental (RPM) wordt namelijk op deze wijze verlaagd. Een bijkomstig voordeel is dat dit slijtage tegen gaat en de loopband dus een langere levensduur heeft.

Instelbare snelheid en hellingshoek van de loopband:
De mogelijkheden en de programma’s van de loopband zullen waarschijnlijk een doorslaggevende rol spelen in uw keuze. Zo is er bijvoorbeeld verschil in het aantal trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om een hellingshoek aan te geven. Met een hellingshoek kan de loopband tot een bepaalde hoogte ingesteld worden. Hiermee wordt het lopen in de heuvels gesimuleerd. Verschillende trainingsprogramma’s zijn:

- Cardio
Bij een cardio trainingsprogramma gaat het om de gemeten hartslag. Vaak kan de hartslag gecontrolleerd worden door het vasthouden van de censoren op de loopband. Dit is echter bij een hogere snelheid gevaarlijk. Het is dan aan te raden om één van onze hartslagmeters te gebruiken. Wanneer u aan uw uithoudingsvermogen of figuur wilt werken, zorg er dan voor dat u een constante hartslagwaarde aanhoudt. Met een hogere hartslagwaarde verbetert u uw conditie, een constante lagere hartslagwaarde zorgt ervoor dat u afvalt. Dit houdt dus in dat u een langere tijd op een rustig tempo zal lopen.

- Intervaltraining
Een intervalprogramma is een goede training om uw conditie op pijl te krijgen en te houden. Pieken, waarbij u uw hartslag omhoog brengt, worden afgewisseld met periodes van lagere inspanning. Na elke piek krijgt uw lichaam weer de gelegenheid om te herstellen. Intervaltrainingen kunnen worden uitgevoerd op tijd of op afstand.

- Vetverbranding
Om zo veel mogelijk vet te verliezen is het belangrijk om een langere periode (vanaf 45 minuten) uw hartslag laag en op een constant niveau te houden. Voor deze training is een loopband met een instelbare snelheid en hellingshoek vereist. Het gaat hierbij dus ook niet om de snelheid waarmee u traint, maar vooral om de continuïteit van uw hartslag. Hier gaat dus wel wat meer tijd in zitten, maar het resultaat zal u niet teleur stellen!

Dus twijfel niet langer en bestel direct uw loopband online!

Hide

 • Loopband TM-7411

  Loopband TM-7411

  Loopband TM-7411 computer eenvoudig te bedienen voor snelheid, afstand, tijd en calorieverbruik.  

  Loopband TM-7411 computer eenvoudig te bedienen voor snelheid, afstand, tijd en...

  Loopband TM-7411 computer eenvoudig te bedienen voor snelheid, afstand, tijd en calorieverbruik.  

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 299,00 € 239,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Weslo Cadence 21.5

  Loopband Weslo Cadence 21.5

  De Weslo Cadence 21.5 is een ideale loopband om je conditie te verbeteren of wat kilo’s te verliezen met een gebruiksvriendelijke loopband van hoge kwaliteit. Het sterke stalen frame zal zorgen voor langdurig trainingsplezier van deze loopband. Verder is de Weslo Cadence 21.5 loopband uitgerust met een geruisloze motor met een kracht van wel 4 pk. 

  De Weslo Cadence 21.5 is een ideale loopband om je conditie te verbeteren of wat kilo’s...

  De Weslo Cadence 21.5 is een ideale loopband om je conditie te verbeteren of wat kilo’s te verliezen met een gebruiksvriendelijke loopband van hoge kwaliteit. Het sterke stalen...

  € 679,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Relax (16 KM/H) (Allernieuwste model)

  Loopband Joy Sport Relax (16 KM/H) (Allernieuwste...

  Wanneer u simpelweg op zoek bent naar de meest complete loopband voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs dan is de nieuwe Joy Sport Relax waarschijnlijk het toestel dat u zoekt. Deze loopband combineert namelijk ongekende mogelijkheden en zeer hoge kwaliteit met een wel heel aantrekkelijke prijs. 

  Wanneer u simpelweg op zoek bent naar de meest complete loopband voor een zo...

  Wanneer u simpelweg op zoek bent naar de meest complete loopband voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs dan is de nieuwe Joy Sport Relax waarschijnlijk het toestel dat u...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 999,00 € 695,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband EcoRun Cadence

  Loopband EcoRun Cadence

  Het samenspel tussen technologie en milieu weerspiegelt zich in de EcoRun Cadence. Met deze energiezuinige motor bent u zeker van een gereduceerd energieverbruik.

  Het samenspel tussen technologie en milieu weerspiegelt zich in de EcoRun Cadence. Met...

  Het samenspel tussen technologie en milieu weerspiegelt zich in de EcoRun Cadence. Met deze energiezuinige motor bent u zeker van een gereduceerd energieverbruik.

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 799,00 € 699,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband ProForm Performance 300i

  Loopband ProForm Performance 300i

  Haal de ervaring van fitness experts in huis. De ProForm Performance 300i loopbandgeeft je 16 professionele voorgeprogrammeerde oefeningen die zijn ontworpen door gecertificeerde personal trainers. Gebruik programma's voor snelheid, interval en wattage om doelgericht je conditie te verbeteren. 

  Haal de ervaring van fitness experts in huis. De ProForm Performance 300i loopbandgeeft...

  Haal de ervaring van fitness experts in huis. De ProForm Performance 300i loopbandgeeft je 16 professionele voorgeprogrammeerde oefeningen die zijn ontworpen door...

  € 779,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband ProForm 5.0 ZLT

  Loopband ProForm 5.0 ZLT

  De ProForm 5.0 ZLT Loopband is waarde voor je geld. Stevige prestaties en veel trainingsmogelijkheden. De motor heeft een maximum vermogen van 4,25 pk. Dit betekent een topsnelheid van 16 km per uur en een maximale hellingshoek van 10%

  De ProForm 5.0 ZLT Loopband is waarde voor je geld. Stevige prestaties en veel...

  De ProForm 5.0 ZLT Loopband is waarde voor je geld. Stevige prestaties en veel trainingsmogelijkheden. De motor heeft een maximum vermogen van 4,25 pk. Dit betekent een...

  € 789,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Slazenger Track Motion

  Loopband Slazenger Track Motion

  De Slazenger Track Motion loopband is de zwaardere en luxe uitvoering van de Slazenger Horizon Fit.   U heeft dus alle voordelen en tevens kunt u rekenen op nog meer trainingscomfort.

  De Slazenger Track Motion loopband is de zwaardere en luxe uitvoering van de Slazenger...

  De Slazenger Track Motion loopband is de zwaardere en luxe uitvoering van de Slazenger Horizon Fit.   U heeft dus alle voordelen en tevens kunt u rekenen op nog meer...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 999,00 € 799,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband ProForm S5.0i

  Loopband ProForm S5.0i

  Ontdek de mogelijkheden van hardlopen in je eigen huis met de ProForm S5.0i. Deze loopband heeft 16 trainingsprogramma's die tijdens het hardlopen de snelheid en hellingshoek aanpassen om je oefening effectief en aantrekkelijk te maken. Alle 16 programma's zijn gericht op gewichtsverlies, wat deze loopband een zeer mooie keuze maakt voor mensen die willen afvallen.

  Ontdek de mogelijkheden van hardlopen in je eigen huis met de ProForm S5.0i. Deze...

  Ontdek de mogelijkheden van hardlopen in je eigen huis met de ProForm S5.0i. Deze loopband heeft 16 trainingsprogramma's die tijdens het hardlopen de snelheid en hellingshoek...

  € 799,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Proform Performance 350i

  Loopband ProForm Performance 350i

  Haal het maximale uit je cardio training met de ProForm Performance 350i loopband. Met een maximale snelheid van 16 km/u en een maximale hellingshoek van 10% is dit een loopband waar iedereen uitgebreid op kan hardlopen. Stel zelf je training samen met de sneltoetsen voor helling en snelheid bij je vingertoppen.

  Haal het maximale uit je cardio training met de ProForm Performance 350i loopband. Met...

  Haal het maximale uit je cardio training met de ProForm Performance 350i loopband. Met een maximale snelheid van 16 km/u en een maximale hellingshoek van 10% is dit een loopband...

  € 799,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Flow Fitness Runner DTM400i

  Loopband Flow Fitness Runner DTM400i

  De loopband Flow Fitness Runner DTM400i is van hoge kwaliteit en heeft een zeer krachtige en stille Flow Hybrid Drive 2,5 PK motor. De loopband heeft een loopvlak van 130x49cm, 12 trainingsprogramma's, een tablethouder, LED scherm en speakers. Hierdoor is deze loopband uw ideale sportmaatje.

  De loopband Flow Fitness Runner DTM400i is van hoge kwaliteit en heeft een zeer...

  De loopband Flow Fitness Runner DTM400i is van hoge kwaliteit en heeft een zeer krachtige en stille Flow Hybrid Drive 2,5 PK motor. De loopband heeft een loopvlak van 130x49cm,...

  € 899,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Fysio

  Loopband Joy Sport Fysio

  De Joy Sport Fysio Is een zeer geschikte loopband voor oudere mensen en personen met beperkte bewegingsfuncties. Door zijn lange zijwaartse veiligheidsleuningen is de Joy Sport Fysio bestempeld als een unieke loopband.

  De Joy Sport Fysio Is een zeer geschikte loopband voor oudere mensen en personen met...

  De Joy Sport Fysio Is een zeer geschikte loopband voor oudere mensen en personen met beperkte bewegingsfuncties. Door zijn lange zijwaartse veiligheidsleuningen is de Joy Sport...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.299,00 € 899,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Marathon

  Loopband Joy Sport Marathon

  De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid van maar liefst 20 kilometer per uur en een automatische hellingshoek van 20% biedt dit toestel volwaardige trainingsmogelijkheden, ook voor getrainde lopers!

  De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid...

  De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid van maar liefst 20 kilometer per uur en een automatische hellingshoek van 20% biedt dit...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.499,00 € 999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Carl Lewis Athletic

  Loopband Carl Lewis Athletic

  Deze loopband Carl Lewis Athletic is in Amerika als beste getest (prijs kwaliteit) van alle modellen van het merk Carl Lewis, een loopband om serieus rekening mee te houden.

  Deze loopband Carl Lewis Athletic is in Amerika als beste getest (prijs kwaliteit) van...

  Deze loopband Carl Lewis Athletic is in Amerika als beste getest (prijs kwaliteit) van alle modellen van het merk Carl Lewis, een loopband om serieus rekening mee te houden.

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.199,00 € 999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband NordicTrack C80i

  Loopband NordicTrack C80i

  Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een betrouwbare 5,25 pk motor die goede prestaties levert, ook op de maximale snelheid en hellingshoek. De motor reageert bovendien snel op iedere verandering zonder te schokken. Dat betekent dat je geen tijd verliest met omschakelen.

  Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een...

  Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een betrouwbare 5,25 pk motor die goede prestaties levert, ook op de maximale snelheid en...

  € 999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband ProForm S9

  Loopband ProForm S9

  De ProForm S9 Loopband creëert een fantastische sport ervaring met haar duurzame constructie en innovatieve schokdemping. De ProShox schokdemper wordt ingedrukt bij iedere stap, zodat de band op een gelijkmatige manier met uw looppas mee beweegt en u op de meest comfortabele manier ondersteunt. 

  De ProForm S9 Loopband creëert een fantastische sport ervaring met haar duurzame...

  De ProForm S9 Loopband creëert een fantastische sport ervaring met haar duurzame constructie en innovatieve schokdemping. De ProShox schokdemper wordt ingedrukt bij iedere stap,...

  € 1.099,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Kettler Sptinter 5

  Loopband Kettler Sptinter 5

  De Sprinter 5 loopband in de kleur zilver-zwart heeft een sterke elektromotor met 1.5 PK continuvermogen (piekvermogen 2.6 PK) en een groot loopoppervlak van 132x46 cm, ideaal voor de beginnende sporter. De overzichtelijke en eenvoudig te bedienen computer, de handsensoren en de trainingsprogramma's zorgen voor veel loopplezier. 

  De Sprinter 5 loopband in de kleur zilver-zwart heeft een sterke elektromotor met 1.5...

  De Sprinter 5 loopband in de kleur zilver-zwart heeft een sterke elektromotor met 1.5 PK continuvermogen (piekvermogen 2.6 PK) en een groot loopoppervlak van 132x46 cm, ideaal...

  € 1.149,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Flow Fitness Runner DTM2000i

  Loopband Flow Fitness Runner DTM2000i

  Hardlopen met ultiem comfort? Het kan met de DTM2000i loopband. Het ruime loopvlak van 140 x 50 cm, de perfecte demping, het stevige frame en de handrailbediening voor het bepalen van uw snelheid en hellingshoek, maken van uw hardloopsessie dé ideale training.

  Hardlopen met ultiem comfort? Het kan met de DTM2000i loopband. Het ruime loopvlak van...

  Hardlopen met ultiem comfort? Het kan met de DTM2000i loopband. Het ruime loopvlak van 140 x 50 cm, de perfecte demping, het stevige frame en de handrailbediening voor het...

  € 1.149,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband BelgaSport Scout

  Loopband BelgaSport Scout

  Met trots introduceert het hoogwaardige Belgische merk BelgaSport het nieuwe model Scout.Wanneer u kiest voor de Scout van Belga Sport dan kiest u voor meer dan alleen programmatische mogelijkheden.

  Met trots introduceert het hoogwaardige Belgische merk BelgaSport het nieuwe model...

  Met trots introduceert het hoogwaardige Belgische merk BelgaSport het nieuwe model Scout.Wanneer u kiest voor de Scout van Belga Sport dan kiest u voor meer dan alleen...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.299,00 € 1.199,00

  bestellen
  Bekijken

Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys