> Fitness>Hometrainers

Hometrainers Er zijn 39 producten

Hometrainers

Wanneer u een hometrainer wilt kopen bent u beslist het beste uit bij Fitness-Import. Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment met een eigen werkplaats voor snelle service. Ook bieden wij u een goede service wat betreft garantie.

Binnen in beweging met een fijne hometrainer!

Meer

Wanneer u een hometrainer wilt kopen bent u beslist het beste uit bij Fitness-Import. Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment met een eigen werkplaats voor snelle service. Ook bieden wij u een goede service wat betreft garantie.

Binnen in beweging met een fijne hometrainer!De hometrainer is een vertrouwd en bekend fitnessapparaat voor de meeste mensen. U kunt eenvoudig op uw eigen niveau trainen. Zo is het voor jong en oud de ideale manier om aan de conditie te werken of om te revalideren na een operatie. De hometrainer is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Relatief gezien zijn het ook erg gunstig geprezen apparaten. De verschillen tussen modellen hometrainers variëren nogal. Het verschil zit ‘m dan vaak in het remsysteem, aandrijfsysteem en de weergaven op de computer.
Ook is de hometrainer vaak in te stellen naar de wensen van de gebruiker. Zo kan eigenlijk altijd het zadel omhoog en omlaag geplaatst worden voor de ideale zit positie. Ook kan het stuur vaak omhoog of omlaag gezet worden, zodat ook daar de juiste positie op ingenomen kan worden.

Hometrainer met computer:Bij een hometrainer met computer kunt u ook altijd een overzicht van al uw trainingsresultaten zien.
Hieronder vind u een aantal specificaties die u kunt aflezen op bijna alle displays van onze hometrainers

- Tijd: De tijd hoe lang u een training volgt of met een programma bezig bent.
- Snelheid: Weergave hoe snel u fietst (km/h= kilometers per uur).
- Rotaties: Aantal rotaties die u maakt (RPM= Rotaties per minuut).
- Afstand: Weergave van trainingsafstand of totale afstand.
- Calorieverbruik: Het aantal verbruikte calorieën per training.
- Weerstand: De gekozen of geprogrammeerde weerstand.
- Hartslag: Door middel van borstband, elektrodes of grepen kan de hartslag gemeten worden tijdens het trainen.

Twijfel dus niet langer en bestel direct uw hometrainer!

Hide

 • Hometrainer Joy Sport HT-Koga

  Hometrainer Joy Sport HT-Koga

  Het Nederlands merk Joy Sport heeft bij de ontwikkeling van deze hometrainer uitsluitend gekozen voor materialen die in de voorgaande jaren hun kwaliteit overduidelijk hebben bewezen.

  Het Nederlands merk Joy Sport heeft bij de ontwikkeling van deze hometrainer...

  Het Nederlands merk Joy Sport heeft bij de ontwikkeling van deze hometrainer uitsluitend gekozen voor materialen die in de voorgaande jaren hun kwaliteit overduidelijk hebben...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 499,00 € 299,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Joy Sport HT-Golf

  Hometrainer Joy Sport HT-Golf

  De Joy Sport HT-Golf is een uitermate comfortabele hometrainer. Met optimale verstelbaarheid van het stuur en het zadel, zodat u altijd in de goede houding plaats kunt nemen. Uniek is dat de zadelhoogte verstelbaar is voor personen tot zeker 205cm. Bij veel hometrainers is dit maximaal maar 170 cm. Mede hierdoor is dit een model voor een zeer grote doelgroep geschikt.

  De Joy Sport HT-Golf is een uitermate comfortabele hometrainer. Met optimale...

  De Joy Sport HT-Golf is een uitermate comfortabele hometrainer. Met optimale verstelbaarheid van het stuur en het zadel, zodat u altijd in de goede houding plaats kunt nemen....

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 499,00 € 399,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Powerpeak Comfort Trainer

  Hometrainer Powerpeak Comfort Trainer

  Met de Powerpeak Comfort Trainer verliest u, gemakkelijk zittend, in korte tijd uw overtollige gewicht. Gebruik de Powerpeak Comfort Trainer als een onderdeel van uw dagelijkse fitness programma, welke o.a. bestaat uit regelmatige lichaamsbeweging (oefeningen) en gezonde eetgewoontes.

  Met de Powerpeak Comfort Trainer verliest u, gemakkelijk zittend, in korte tijd uw...

  Met de Powerpeak Comfort Trainer verliest u, gemakkelijk zittend, in korte tijd uw overtollige gewicht. Gebruik de Powerpeak Comfort Trainer als een onderdeel van uw dagelijkse...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 499,00 € 399,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness DHT100

  Hometrainer Flow Fitness DHT100

  Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment fitnessapparaten die een goede prijs/kwaliteits verhouding heeft.   

  Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment...

  Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment fitnessapparaten die een goede prijs/kwaliteits verhouding heeft.   

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 599,00 € 449,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Bodysculpture BC-5510

  Hometrainer Bodysculpture BC-5510

  Een revolutionaire hometrainer is de BC 5510G van Bodysculpture. Een hometrainer geschikt voor iedereen en voor iedere doelstelling. 

  Een revolutionaire hometrainer is de BC 5510G van Bodysculpture. Een hometrainer...

  Een revolutionaire hometrainer is de BC 5510G van Bodysculpture. Een hometrainer geschikt voor iedereen en voor iedere doelstelling. 

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 499,00 € 459,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Cycle P

  Hometrainer Kettler Cycle P

  Cycle P hometrainer van Kettler kun je naar eigen wens instellen om optimale resultaten te boeken. Verder is hij lekker geruisloos, dus je kunt prima tv kijken tijdens je work-out! Cycle P heeft een vliegwiel van 9 kilo en een toerental-onafhankelijk, motorisch gestuurd magneetremsysteem met weerstandverstelling in 16 niveaus. In de handgrepen zitten geïntegreerde handsensoren voor polsslagmeting

  Cycle P hometrainer van Kettler kun je naar eigen wens instellen om optimale resultaten...

  Cycle P hometrainer van Kettler kun je naar eigen wens instellen om optimale resultaten te boeken. Verder is hij lekker geruisloos, dus je kunt prima tv kijken tijdens je...

  € 479,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Turner DHT250 UP

  Hometrainer Flow Fitness Turner DHT250 UP

  Afvallen, de conditie op peil houden of gewoon even lekker ontspannen. Het kan allemaal met de DHT250 UP. Deze robuuste en stabiele hometrainer biedt een scala aan mogelijkheden. Zo beschikt het apparaat over maar liefst 24 verschillende trainingsprogramma's variërend van intensieve intervallen, heuvels tot een eenvoudig programma.

  Afvallen, de conditie op peil houden of gewoon even lekker ontspannen. Het kan allemaal...

  Afvallen, de conditie op peil houden of gewoon even lekker ontspannen. Het kan allemaal met de DHT250 UP. Deze robuuste en stabiele hometrainer biedt een scala aan...

  € 499,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Cycle P - LA

  Hometrainer Kettler Cycle P - LA

  hometrainer CYCLE M-LA is uitermate geschikt voor diegene die een extra lage, comfortabele instap prefereert. De CYCLE M-LA beschikt over een toerental afhankelijk magneet remsysteem met manuele weerstandverstelling in 8 niveaus. Verder is deze CYCLE M voorzien van een ca. 6 kg vliegwiel, een in hoogte verstelbaar zadel met snelverstelling, een in hoek verstelbaar stuur en zelfoprichtende pedalen.

  hometrainer CYCLE M-LA is uitermate geschikt voor diegene die een extra lage,...

  hometrainer CYCLE M-LA is uitermate geschikt voor diegene die een extra lage, comfortabele instap prefereert. De CYCLE M-LA beschikt over een toerental afhankelijk magneet...

  € 499,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness Turner DHT350 UP

  Hometrainer Flow Fitness Turner DHT350 UP

  Op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie of fysiotherapie? Dan heeft u aan de DHT350 UP een perfecte apparaat. Met het unieke inductie remsysteem is de weerstand uiterst nauwkeurig in te stellen waardoor u altijd op het juiste niveau traint en het lichaam niet overbelast. 

  Op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie of fysiotherapie? Dan heeft...

  Op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie of fysiotherapie? Dan heeft u aan de DHT350 UP een perfecte apparaat. Met het unieke inductie remsysteem is de...

  € 549,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Paso 309R ligfiets

  Hometrainer Kettler Paso 309R ligfiets

  Zeer populaire Kettler Hometrainer ligfiets, de Paso 309R.De razend populaire Kettler Hometrainer Paso 309R ligfiets. Geprezen om zijn gebruiksgemak is deze hometrainer de ideale binnenshuis vervanging van menigte professionele ligfietsers.

  Zeer populaire Kettler Hometrainer ligfiets, de Paso 309R.De razend populaire...

  Zeer populaire Kettler Hometrainer ligfiets, de Paso 309R.De razend populaire Kettler Hometrainer Paso 309R ligfiets. Geprezen om zijn gebruiksgemak is deze hometrainer de...

  € 579,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness Turner DHT250i UP

  Hometrainer Flow Fitness Turner DHT250i UP

  Ontdek het "nieuwe" trainen met de DHT250i UP hometrainer iConsole van Flow Fitness. Een ideale combinatie van twee werelden. Een kwalitatief hoogwaardige hometrainer en de ongekende mogelijkheden van uw smartphone of tablet. 

  Ontdek het "nieuwe" trainen met de DHT250i UP hometrainer iConsole van Flow Fitness....

  Ontdek het "nieuwe" trainen met de DHT250i UP hometrainer iConsole van Flow Fitness. Een ideale combinatie van twee werelden. Een kwalitatief hoogwaardige hometrainer en de...

  € 599,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Cycle R

  Hometrainer Kettler Cycle R

   Zit/lig hometrainer CYCLE R heeft een zeer comfortabele zitpositie en maakt voor iedereen een optimale training mogelijk. De greepbeugel en het open frame maken het op en afstappen eenvoudig. De trainingscomputer met Push 'n Turn biedt een comfortabele bediening van de hometrainer. 

   Zit/lig hometrainer CYCLE R heeft een zeer comfortabele zitpositie en maakt voor...

   Zit/lig hometrainer CYCLE R heeft een zeer comfortabele zitpositie en maakt voor iedereen een optimale training mogelijk. De greepbeugel en het open frame maken het op en...

  € 679,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Joy Sport HT-Premium

  Hometrainer Joy Sport HT-Premium iConsole+

  De Joy Sport HT-Premium iConsole+ is een stevige hometrainer voor de therapeutische trainingsklasse A, die binnen deze prijsklasse meer dan compleet is. We treffen een zeer moderne hometrainer die van alle gemakken voorzien is.

  De Joy Sport HT-Premium iConsole+ is een stevige hometrainer voor de therapeutische...

  De Joy Sport HT-Premium iConsole+ is een stevige hometrainer voor de therapeutische trainingsklasse A, die binnen deze prijsklasse meer dan compleet is. We treffen een zeer...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 799,00 € 699,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer NordicTrack VX 500i

  Hometrainer NordicTrack VX 500i

  De NordicTrack VX 500i Hometrainer is fietsen in je eigen huiskamer op een realistische manier. Met een comfortabele 19 cm afstand tussen de twee pedalen. Druk op een knop om je favoriete trainingsintensiteit uit de 20 mogelijke weerstand niveaus te kiezen. Elke verandering van de weerstand voelt vloeiend, alsof je op een echte fiets zit. 

  De NordicTrack VX 500i Hometrainer is fietsen in je eigen huiskamer op een realistische...

  De NordicTrack VX 500i Hometrainer is fietsen in je eigen huiskamer op een realistische manier. Met een comfortabele 19 cm afstand tussen de twee pedalen. Druk op een knop om je...

  € 699,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer NordicTrack U 60i

  Hometrainer NordicTrack U 60i

  Met de Hometrainer NordicTrack U 60 haal je je fietstochten naar binnen. Dit apparaat voelt net als een echte fiets, met goede verhoudingen en een goede afstand tussen het stuur en de pedalen. Ook heeft de hometrainer een stevige 15 kg roterende massa waarmee fietsen op de weg goed wordt gesimuleerd. Hij zit zelfs beter dan de meeste fietsen.

  Met de Hometrainer NordicTrack U 60 haal je je fietstochten naar binnen. Dit apparaat...

  Met de Hometrainer NordicTrack U 60 haal je je fietstochten naar binnen. Dit apparaat voelt net als een echte fiets, met goede verhoudingen en een goede afstand tussen het stuur...

  € 729,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer NordicTrack GX5.4i

  Hometrainer NordicTrack GX5.4i

  Verander routine in avontuur met de NordicTrack GX5.4i Hometrainer. De 24 programma's zijn door een gecertificeerde personal trainer ontworpen voor effectiviteit en uitdaging. 12 programma's voor calorie verbranding en 12 voor prestaties. Kies je eigen doel en laat je programma de weerstand selecteren. Of kies zelf uit de 22 beschikbare weerstand niveau's.

  Verander routine in avontuur met de NordicTrack GX5.4i Hometrainer. De 24 programma's...

  Verander routine in avontuur met de NordicTrack GX5.4i Hometrainer. De 24 programma's zijn door een gecertificeerde personal trainer ontworpen voor effectiviteit en uitdaging....

  € 749,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer NordicTrack R65 Recumbent Bike

  Hometrainer NordicTrack R65 Recumbent Bike

  Als je op zoek bent naar een trainingsapparaat waarmee je veel kilo’s kunt verliezen, is deze NordicTrack ligfiets een uitstekende keuze voor jou. Je kunt namelijk lang vol houden door de comfortabele trainingshouding.

  Als je op zoek bent naar een trainingsapparaat waarmee je veel kilo’s kunt verliezen,...

  Als je op zoek bent naar een trainingsapparaat waarmee je veel kilo’s kunt verliezen, is deze NordicTrack ligfiets een uitstekende keuze voor jou. Je kunt namelijk lang vol...

  € 749,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness Perform B3i

  Hometrainer Flow Fitness Perform B3i

  Als u een fanatieke sporter bent en het liefst drie keer óf zelfs vaker per week traint, is de Flow Fitness B3i een ideaal fitnessapparaat. Een zeer stevige en robuuste hometrainer uit de Perform Line. Dit splinternieuwe topmodel van Flow Fitness is niet alleen voor thuisgebruik maar door de lage startweerstand ook ideaal voor revalidatie en fysiotherapie.

  Als u een fanatieke sporter bent en het liefst drie keer óf zelfs vaker per week...

  Als u een fanatieke sporter bent en het liefst drie keer óf zelfs vaker per week traint, is de Flow Fitness B3i een ideaal fitnessapparaat. Een zeer stevige en robuuste...

  € 999,00

  bestellen
  Bekijken