> Fitness>Hometrainers

Hometrainers Er zijn 40 producten

Hometrainers

Wanneer u een hometrainer wilt kopen bent u beslist het beste uit bij Fitness-Import. Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment met een eigen werkplaats voor snelle service. Ook bieden wij u een goede service wat betreft garantie.

Binnen in beweging met een fijne hometrainer!

Meer

Wanneer u een hometrainer wilt kopen bent u beslist het beste uit bij Fitness-Import. Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment met een eigen werkplaats voor snelle service. Ook bieden wij u een goede service wat betreft garantie.

Binnen in beweging met een fijne hometrainer!De hometrainer is een vertrouwd en bekend fitnessapparaat voor de meeste mensen. U kunt eenvoudig op uw eigen niveau trainen. Zo is het voor jong en oud de ideale manier om aan de conditie te werken of om te revalideren na een operatie. De hometrainer is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Relatief gezien zijn het ook erg gunstig geprezen apparaten. De verschillen tussen modellen hometrainers variëren nogal. Het verschil zit ‘m dan vaak in het remsysteem, aandrijfsysteem en de weergaven op de computer.
Ook is de hometrainer vaak in te stellen naar de wensen van de gebruiker. Zo kan eigenlijk altijd het zadel omhoog en omlaag geplaatst worden voor de ideale zit positie. Ook kan het stuur vaak omhoog of omlaag gezet worden, zodat ook daar de juiste positie op ingenomen kan worden.

Hometrainer met computer:Bij een hometrainer met computer kunt u ook altijd een overzicht van al uw trainingsresultaten zien.
Hieronder vind u een aantal specificaties die u kunt aflezen op bijna alle displays van onze hometrainers

- Tijd: De tijd hoe lang u een training volgt of met een programma bezig bent.
- Snelheid: Weergave hoe snel u fietst (km/h= kilometers per uur).
- Rotaties: Aantal rotaties die u maakt (RPM= Rotaties per minuut).
- Afstand: Weergave van trainingsafstand of totale afstand.
- Calorieverbruik: Het aantal verbruikte calorieën per training.
- Weerstand: De gekozen of geprogrammeerde weerstand.
- Hartslag: Door middel van borstband, elektrodes of grepen kan de hartslag gemeten worden tijdens het trainen.

Twijfel dus niet langer en bestel direct uw hometrainer!

Hide

 • Tunturi Mini fiets

  Tunturi Mini fiets

  Geen ruimte voor een hometrainer of spinningbike? Geen probleem! Met deze mini-fiets van Tunturi kunt u alsnog fijn trainen, bevat een instelbare weerstand.  

  Geen ruimte voor een hometrainer of spinningbike? Geen probleem! Met deze mini-fiets...

  Geen ruimte voor een hometrainer of spinningbike? Geen probleem! Met deze mini-fiets van Tunturi kunt u alsnog fijn trainen, bevat een instelbare weerstand.  

  € 29,95

  bestellen
  Bekijken
 • Opvouwbare mini fiets Bremshey

  Opvouwbare mini fiets

  Opvouwbare mini-fiets met monitor die op weerstand instelbaar is. 

  Opvouwbare mini-fiets met monitor die op weerstand instelbaar is. 

  Opvouwbare mini-fiets met monitor die op weerstand instelbaar is. 

  € 69,95

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Dunlop magnetische hometrainer 205 Model 2013

  Hometrainer Dunlop magnetische hometrainer 205 Model...

  LET OP: Dit artikel kan alleen afgehaald worden in onze winkel, omdat we hiervan enkel nog opgebouwde modellen hebben staan.Bent u op zoek naar een betaalbare hometrainer voor thuis? Hecht u niet al te veel waarde aan elektronische extra's? Dan is de nieuwste Dunlop 205 de verbeterde versie van de 204 een prima keuze voor u.

  LET OP: Dit artikel kan alleen afgehaald worden in onze winkel, omdat we hiervan enkel...

  LET OP: Dit artikel kan alleen afgehaald worden in onze winkel, omdat we hiervan enkel nog opgebouwde modellen hebben staan.Bent u op zoek naar een betaalbare hometrainer voor...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 299,00 € 149,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer ProForm Nell

  Hometrainer ProForm Nell

  De ProForm Nell Hometrainer is een ideaal apparaat voor iedereen die van gemakkelijk houdt. Zet het zadel op de juiste hoogte, zet het stuur in de juiste positie, pak de hartslag sensoren aan het stuur vast, en begin met fietsen. De ProForm Nell Hometrainer laat u zien hoe hard u gaat, hoe lang u er over doet, welke afstand u af legt, en hoeveel calorieën u verbrandt. 

  De ProForm Nell Hometrainer is een ideaal apparaat voor iedereen die van gemakkelijk...

  De ProForm Nell Hometrainer is een ideaal apparaat voor iedereen die van gemakkelijk houdt. Zet het zadel op de juiste hoogte, zet het stuur in de juiste positie, pak de...

  € 179,00

  bestellen
  Bekijken
 • Weslo S Folding Bike

  Hometrainer Weslo S Folding Bike

  De Weslo S folding Bike is sporten op de eenvoudige manier. Geen programma's, gewoon lekker fietsen. De Weslo S folding hometrainer heeft 8 verschillende weerstanden om uw eigen moeilijkheidsgraad te kiezen. Schakel eenvoudig met de draaiknop naar de weerstand die het beste bij uw oefening past.

  De Weslo S folding Bike is sporten op de eenvoudige manier. Geen programma's, gewoon...

  De Weslo S folding Bike is sporten op de eenvoudige manier. Geen programma's, gewoon lekker fietsen. De Weslo S folding hometrainer heeft 8 verschillende weerstanden om uw eigen...

  € 189,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer ProForm Space Saver S1+

  Hometrainer ProForm Space Saver S1+

  Meteen aan de slag met de ProForm Space Saver Folding Bike S1+. Dit is een ideaal model voor mensen die graag thuis willen sporten zonder een grote som geld te betalen. De Pro Form S1+ geeft u de mogelijkheid om de intensiteit van uw training aan te passen met een simpele draaiknop. Het 5 kg vliegwiel zorgt voor een lage minimale weerstand. 

  Meteen aan de slag met de ProForm Space Saver Folding Bike S1+. Dit is een ideaal model...

  Meteen aan de slag met de ProForm Space Saver Folding Bike S1+. Dit is een ideaal model voor mensen die graag thuis willen sporten zonder een grote som geld te betalen. De Pro...

  € 199,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer ProForm Train N

  Hometrainer ProForm Train N

  De ProForm Train N Hometrainer is heerlijk sporten en uzelf uitdagen. Uw eigen prestaties verbeteren met de interval trainingen, of een stevige bergbeklimming simuleren. Binnen de 11 programma's van de Train N vindt u genoeg mogelijkheden.

  De ProForm Train N Hometrainer is heerlijk sporten en uzelf uitdagen. Uw eigen...

  De ProForm Train N Hometrainer is heerlijk sporten en uzelf uitdagen. Uw eigen prestaties verbeteren met de interval trainingen, of een stevige bergbeklimming simuleren. Binnen...

  € 235,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Bodysculpture BC-1638

  Hometrainer Bodysculpture BC-1638

  Wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijke betaalbare hometrainer heeft met de Body Sculpture BC-1638 een zeer interessante aanbieding.   Het magnetische weerstandsysteem staat garant voor een fluisterstille fietsbeweging.

  Wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijke betaalbare hometrainer heeft met de Body...

  Wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijke betaalbare hometrainer heeft met de Body Sculpture BC-1638 een zeer interessante aanbieding.   Het magnetische weerstandsysteem...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 299,00 € 249,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Joy Sport HT-Senior

  Hometrainer Joy Sport HT-Senior

  Op dit moment is deze hometrainer beperkt leverbaar De Joy Sport HT-Senior is uitgevoerd met de laagste instap van alle bekende merken.Deze hometrainer is uitermate geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn, maar wel fit willen blijven.

  Op dit moment is deze hometrainer beperkt leverbaar De Joy Sport HT-Senior is...

  Op dit moment is deze hometrainer beperkt leverbaar De Joy Sport HT-Senior is uitgevoerd met de laagste instap van alle bekende merken.Deze hometrainer is uitermate geschikt...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 299,00 € 269,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness Turner DHT50 UP

  Hometrainer Flow Fitness Turner DHT50 UP

  Voor sporters op leeftijd is de DHT50 UP dé perfecte uitkomst. Met deze stabiele hometrainer blijft u fit én houdt u de spieren soepel. Gewoon vanuit huis! Dit fitnessapparaat is voorzien van een lage instap, een ergonomisch stuur en een verstelbaar zadel. Waardoor ook de minder mobiele sporter makkelijk op en af kan stappen.

  Voor sporters op leeftijd is de DHT50 UP dé perfecte uitkomst. Met deze stabiele...

  Voor sporters op leeftijd is de DHT50 UP dé perfecte uitkomst. Met deze stabiele hometrainer blijft u fit én houdt u de spieren soepel. Gewoon vanuit huis! Dit fitnessapparaat...

  € 279,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Joy Sport HT-5000 (Grijs)

  Hometrainer Joy Sport HT-5000 (Grijs)

  Maak kennis met de uiterst stabiele Joy Sport hometrainer dit is een product van een jarenlangedoorontwikkeling waarbij goed geluisterd is naar de afnemers.

  Maak kennis met de uiterst stabiele Joy Sport hometrainer dit is een product van een...

  Maak kennis met de uiterst stabiele Joy Sport hometrainer dit is een product van een jarenlangedoorontwikkeling waarbij goed geluisterd is naar de afnemers.

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 299,00 € 279,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness Turner DHT75 UP

  Hometrainer Flow Fitness Turner DHT75 UP

  De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag gestuurd trainen maken de DHT75 UP geschikt voor sporters van jong tot oud. Deze hometrainer is van alle gemakken voorzien en ideaal voor thuisgebruik. Het kantelbare stuur en het verstelbare zadel zorgen ervoor dat u altijd in de juiste positie zit.

  De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag...

  De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag gestuurd trainen maken de DHT75 UP geschikt voor sporters van jong tot oud. Deze hometrainer is...

  € 339,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Paso 109

  Hometrainer Kettler Paso 109

  De nieuwe Kettler Basic Line bestaat uit een aantal voordelige home- en crosstrainers. 

  De nieuwe Kettler Basic Line bestaat uit een aantal voordelige home- en crosstrainers....

  De nieuwe Kettler Basic Line bestaat uit een aantal voordelige home- en crosstrainers. 

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 399,00 € 349,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Cycle M

  Hometrainer Kettler Cycle M

  Train makkelijk en comfortabel met de Kettler Axos Cycle M 07627-900. Deze hometrainer bevat een toerentalafhankelijk magneetremsysteem met 8 belastingniveaus en een ca. 6 kg vliegwiel. De eenvoudig te bedienen trainingscomputer met LCD display heeft een permanente weergave van zes functies, een scanmodus, programmeermogelijkheden en een herstelpolsmeting met conditiecijfer. 

  Train makkelijk en comfortabel met de Kettler Axos Cycle M 07627-900. Deze hometrainer...

  Train makkelijk en comfortabel met de Kettler Axos Cycle M 07627-900. Deze hometrainer bevat een toerentalafhankelijk magneetremsysteem met 8 belastingniveaus en een ca. 6 kg...

  € 349,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer ProForm Racer 4S

  Hometrainer ProForm Racer 4S

  Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt versterken of wilt revalideren de hometrainer is nog steeds een ongekend populair fitnessapparaat om al je sportieve doelen te behalen.

  Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt versterken of wilt revalideren de hometrainer...

  Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt versterken of wilt revalideren de hometrainer is nog steeds een ongekend populair fitnessapparaat om al je sportieve doelen te behalen.

  € 349,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Flow Fitness Turner DHT175i

  Hometrainer Flow Fitness Turner DHT175i

  Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT175i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s. Maar nog veel leuker is het om de DHT175i via Bluetooth te koppelen aan uw smartphone of tablet en beleef buiten, binnen.

  Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar...

  Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT175i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer...

  € 399,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Proform Soft Touch 5.0

  De ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer heeft een mooie witte uitstraling die goed tot zijn recht komt in een typische woonkamer of sportruimte. Een veilige keuze, want hij is gemakkelijk aan te passen op uw eigen wensen. 

  De ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer heeft een mooie witte uitstraling die goed tot...

  De ProForm Soft Touch 5.0 Hometrainer heeft een mooie witte uitstraling die goed tot zijn recht komt in een typische woonkamer of sportruimte. Een veilige keuze, want hij is...

  € 399,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Kettler Cycle M - LA

  Hometrainer Kettler Cycle M - LA

  De hometrainer CYCLE M-LA is uitermate geschikt voor diegene die een extra lage, comfortabele instap prefereert. De CYCLE M-LA beschikt over een toerental afhankelijk magneet remsysteem met manuele weerstandverstelling in 8 niveaus. Verder is deze CYCLE M voorzien van een ca.6 kgvliegwiel, een in hoogte verstelbaar zadel met snelverstelling, een in hoek verstelbaar stuur en zelfoprichtende pedalen

  De hometrainer CYCLE M-LA is uitermate geschikt voor diegene die een extra lage,...

  De hometrainer CYCLE M-LA is uitermate geschikt voor diegene die een extra lage, comfortabele instap prefereert. De CYCLE M-LA beschikt over een toerental afhankelijk magneet...

  € 399,00

  bestellen
  Bekijken

Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys